Ingrediente pentru o porție de adult și una pentru copil:

  • un pahar mic de couscous
  • un pahar și jumătate de apă clocotită
  • 1 lingură ulei de măsline
  • un cubuleț de unt
  • un praf de sare
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1/2 lingură (sau după gust) de sos pesto, preparat acasă sau cumpărat

Mod de preparare:

Couscous-ul se pregătește conform instrucțiunilor de pe cutia în care este ambalat.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: tsuihin – TimoStudios/ Flickr.com.