Coardă cu mânere cu gărgăriţe

Copiii pot exersa diferite stiluri de sărituri sau pot juca jocuri felurite cu această coardă din sfoară cu mânere din lemn, uşor de apucat. E bine de ştiut că lungimea coardei se poate ajusta, făcând noduri în apropierea mânerelor şi că această coardă este recomandată copiilor peste 3 ani, iar preţul este de 34 lei.

Ne antrenăm şi descoperim talente

Un tip de jucărie pe care o văd când merg în magazinele cu echipamente şi obiecte sportive, este acest joc de fotbal ideal pentru copiii care vor să exerseze lovirea mingii cu piciorul. Sistemul de recul al jocului dă posibilitatea copilului să se joace singur, Reflex Soccer un joc compact şi portabil şi costă 142 lei.

Trambulină cu mâner

Trambulinele atrag ca un magnet copiii doritori de sărituri, iar această trambulină pliabilă, cu mâner, este excelentă pentru spaţii mici, deci poate fi folosita şi în casă fără nicio grijă. Trambulina este recomandata copiilor de peste 3 ani costă 365 lei.

Să facem foca să înoate

Avem şi o jucarie pentru plimbăcioşii care nici nu-şi dau seama că aceasta îi ajută în dezvoltarea capacităţilor motrice ale copilului. Jucăria este una ecologică, fiind din arbore de cauciuc, iar vopseaua este una pe bază de apa. Foca înotatoare costă 71 lei.