Ingrediente pentru o tavă de cuptor obișnuită:

  • 2 căni de linte verde fiartă
  • 1 ceapă tăiată foarte fin
  • 6 căței de usturoi pisat
  • 75-100 g de nuci măcinate
  • 1-2 lingurițe de sare
  • 1 linguriță de cimbru pisat
  • 1/2 linguriță de boabe de coriandru
  • jumătate de legătură de pătrunjel/coriandru verde
  • 1 linguriță de boia de ardei dulce
  • 100 g de pesmet
  • opțional: 1 ou

Pentru a citi despre modalitatea de preparare vizitați Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: icyFrance/ Flickr.com.