iBaby Air – monitorizează calitatea aerului, umiditatea și temperatua din camera copilului3 min read

Apr 7, 2017 | 0 comments

iBaby Air – Calitatea aerului reprezinta o problema si o ingrijorare cu care multi dintre cei care locuiesc in orase mari se confrunta, iar pentru cei mici este o problema si mai mare. Sanatatea si siguranta copilului devin o prioritate pentru fiecare dintre noi cand devenim parinti.

Studiile au aratat ca aerul din casa poate contine concentratii mai mari de chimicale decat aerul din exterior datorita produselor de curatare folosite, al fumului de tigara in cazul in care exista fumatori in casa si multe alte surse pe care nici nu le banuim ca ar fi un poluante, cum sunt …lumanarile parfumate cu care ne facem uneori serile mai placute.

Pentru astfel de situatii, iBaby propune o solutie eficienta de purificare a aerului prin ionizare. iBaby Air monitorizeaza calitatea aerului si ofera solutii pentru imbunatatirea acestuia, detecteaza temperatura si umiditatea din camera si, in functie de setarile tale functioneaza independent astfek incat sa asigure ca respiri cereu cel mai pur aer.  

Desi simplu la prima vedere iBaby Air este un dispozitiv surprinzator de complex. Pe langa functiile cele mai importante de detectare si indepartare a alergenilor si toxinele daunatoare din aer iBaby Air are si un sistem complex de monitorizare audio astfel ca parintii isi pot auzi oricand micutii si vor sti imediat tot timpul care este starea de spirit a acestora fara sa fie langa ei si pot sa ii linisteasca si sa i incante cu ajutorul sistemului de iluminare colorata care poate fi usor declansat ca si celeleate functii de la distanta, prin intermendiul aplicatiei.

iBaby Air – galerie foto/video producător