evenimente copiiAșa cum sperăm că v-am obișnuit, în fiecare zi de joi avem recomandări de evenimente pentru copii și părinți, care mai de care mai faine. Fără alte introduceri aveți de ales, pe zile, dintre:

  • Joi – 6 martie

=> Astăzi, de la ora 18:30, amicii de la Țăpușele vă invită la un atelier pentru copii, dar și pentru mămici, căci cei mici vor învăța cum să facă un ghiveci din ceramică, pictat de ei, și vor primi și un bulb de floare pe care să-l planteze alături de părinți – citiți mai multe detalii din comunicatul de presă dedicat.

  • Vineri – 7 martie

=> Cu o zi înainte de 8 Martie, tot seara, dar de data aceasta de la ora 17:30, copiii vor face cele mai frumose flori pentru mame, la Clubul Meu – aflați mai multe informații despre atelier.

  • Sâmbătă – 8 martie

Multe sunt evenimentele programate sâmbătă, să le luăm pe rând și să nu uităm vreunul:
=> Interaktiv University şi Magia Florilor vă invită la o ediţie specială a atelierului “Copii, zâmbete şi flori”. De această dată sunt chemați și tăticii pentru a lucra cot la cot cu cei mici pentru cele mai frumoase daruri destinate mămicilor – citiți toate informațiile de care aveți nevoie.
=> Cu idei de cadouri hand-made și personaje de poveste vă așteaptă și amicii de la Mayaricii, care oferă și diplome mămicilor – citiți mai multe.
=> Sâmbătă, de la ora 11:00, are loc spectacolul „Omida mâncăcioasă”, recomandat copiilor cu vârste între 1 – 5 ani, eveniment al cărui final înseamnă confecționarea unei omide simpatice, dar despre asta veți vedea la fața locului – citiți detalii în anunțul oficial.
=> Programul Recicloniarta continuă sâmbăta și duminica la centrul Creart. Este lansat de cei de la Creative Arts, iar copiii pot descoperi moduri originale de reciclare a PET-urilor, rolelor de scotch, capacelor de aluminiu, ambalajelor și hârtiilor, transformându-le în jucării haioase, pușculițe, benzi desenate și instrumente muzicale – aflați mai multe din comunicatul de presă dedicat.
=> Atacanții și atacații, așa se numește un atelier pus la cale de “părinții ghemotoci”. Așa cum v-ați prins din titlu, se va discuta despre agresivitate, de la muscăturile copiilor, până la ceartă pe jucării și alte comportamente asemănătoare – aflați toate informațiile.
=> Cei de la Asociația Da’ De’ Ce ne invită să aflăm tradiții japoneze și jocuri de peste granițe la ateliere organizate pe vârste, atât sâmbătă, cât și duminică, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu – mai multe informații despre înscrieri și detalii despre ateliere citiți din comunicatul de presă oficial.
=> Cei de la trupa Zurli nu se lasă mai prejos nici în acest final de săptămână. Atât sâmbătă, cât și duminică (9 martie) ni se propune atelierul “Mama mea e o prinţesă”, atelier în care copiii vom confecţiona coroane pentru prinţi şi prinţese, la final de lasă cu dans și voie bună, iar cântecele sunt unele destinate mămicilor – citiți toate detaliile din comunicatul de presă dedicat.
=> Tot gașca de la Zurli ne invită și la teatru de copii, povestea clasică “Scufița roșie” este adaptată în stilul Zurli, astfel că fiecare aspect devine o lecție și fiecare personaj poate fi ușor regăsit în viața reală. Lupul este infatuat, tratează pe toată lumea cu superioritate și încearcă să le păcălească pe Scufița Roşie și pe bunicuță. Ce nu știe el este că îl așteaptă o surpriză, pentru că Bunica și Scufița Roșie sunt hotărâte să schimbe finalul poveștii – citiți mai multe informații și vedeți unde și când mai exact se joacă piesa.
Vă dorim un weekend minunat, plin cu zâmbete și flori!
Sursă foto: Violett Luna/ weheartit.com.