Cei care rămân în oraș sunt invitați, ca în fiecare weekend, la Roaba de cultură din Parcul Herăstrău, cu o grămadă de ateliere, spectacole, concerte și nu numai – aflați tot programul din acest final de săptămână.
recomandari evenimenteSâmbătă – 9 august
=> Sâmbătă, UPC și Grădina Zoologică din București ne așteaptă cu multe surprize, pentru a sărbători Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice – detalii găsiți în articolul dedicat.
=> Dacă ai voștri au vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani și vor să se întâlnească cu Peștișorul de aur o pot face în cadrul unui spectacol – atelier dedicat – aflați detalii despre eveniment din anunțul oficial.
Duminică – 10 august
=> Un alt atelier ne așteaptă duminică de dimineață. Se numește “Mozaic din scoici şi pietre”, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani – citiți detalii în comunicatul oficial.
=> Tot duminică, la răcoare, în grădina J’ai Bistrot București, copiii devin mai curajoși după ce vor face cunoștință cu o vrăjitoare – aflați mai multe detalii.
Marți – 12 august
=> Marți încep atelierele de vacanţă Creative Arts, pentru copii şi părinţi, dedicate Regatului din carton. Se lasă cu mulți cavaleri şi domniţe și cu un atelier de construit castele din cutii şi role de carton – aflați mai multe informații din comunicatul de presă oficial.
Sursă foto: Simone Mosta/ weheartit.com.