Fără alte introduceri, avem recomandările din fiecare joi.
Vineri – 23 ianuarie
=> Dacă ai voștri au vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, atunci haideți la un spectacol de teatru. Este vorba de fapt despre un spectacol-atelier – “Povestea puiului de arici”, din care copiii vor afla despre descoperiri, explorări și curiozitate, totul din punctul de vedere al unui arici – aflați mai multe detalii despre eveniment.
Sâmbătă – 24 ianuarie
=> Gașca veselă Zurli ne invită la teatru în acest weekend. Atât sâmbătă, cât și duminică avem o premieră. De la ora 10:30 și de la ora 12:00, se pune în scenă, la Teatrul de Artă, o adaptare după o poveste deja îndrăgită de copii, „Frozen” – e musai să citiți mai multe din comunicatul de presă oficial.recomandari evenimente
=> Tot sâmbătă, avem un alt spectacol, pentru copiii cu vârsta între 3 și 6 ani. Actorii Teatrului Lupeto vă invită într-o călătorie în lumea fascinantă a copilăriei, iar păpușile mânuite cu măiestrie vor da viață personajelor și îi vor distra și încânta pe cei mici – citiți detalii din anunțul oficial.
=> În perioada 24 – 25 ianuarie, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de iarnă 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București si cu ISMB – aflați mai multe din comunicatul de presă oficial.
=> Și tot pe 24, cei mici află cum se poate transforma o banală lingură într-o jucărie – citiți mai multe informații despre atelierul creativ. http://comunicate.urbankid.ro/cursuri/ateliere/atelier-lingurile-impodobite-4230
Duminică – 25 ianuarie
=> Duminică se organizează un atelier senzorial care sună tare interesant, recomandat copiilor cu vârste între 6 luni și 2 ani. Seminţe colorate şi diferite ca mărime şi formă aşteaptă la joacă pe cei mici – aflați detalii din anunțul oficial.
Have fun!
Sursă foto: Giada/ weheartit.com.