Opera Comică pentru Copii dedică luna iunie baletului și noi nu doar că nu se supărăm, ba chiar ne bucurăm tare pentru că nu am mai fost de ceva timp la un spectacole de balet și tindem să credem că nici voi, tocmai de aceea vă dăm de veste cu lux de detalii. Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile este Albă ca Zăpada, iar povestea o să prindă viața pe scena din București, de data aceasta într-o premieră cu balet.
Alba ca zapada
Piesa se va juca în zilele de luni și marti ale lunii iunie: 16 iunie – de la orele 11.00 și 13.00 și marti 3, 10, 17 iunie – de la orele 11.00 și 13.00.
Povestea rămâne aceeași, doar că este spusă în pași eleganți de dans, cu o coregrafie realizată de Gigel Ungureanu și scenografia semnată de Vioricai Petrovici. Ilustrația muzicală a fost realizată de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Cătălin Caracas.
Balerinii Operei Comice pentru Copii care vor urca pe scenă sunt: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga și Andrei Dogaru.
Sediul nostru este cel din Calea Giulești, nr. 16, sector 6, București, iar biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Prețul unui bilet este de doar 10 lei.
Sursă foto: Facebook.com/OperaComica.