Si s-a facut un an de cand Andrada, impreuna cu Rovena mi-au propus sa le sustin in ideea lor de a pune pe picioare conceptul de stylish mom. Si da, anul acesta sarbatoresc si lanseaza la apa stylishmom.ro, un proiect gandit cu drag si muncit cu pasiune.
Azi, incepand cu ora 18.00 incepe petrecerea si o noua sesiune de stil cu Rovena Andrei – Sparkling Winter
sparkling winter

Joi, 11 decembrie, la  Travel Boutique-ul Perfect Tour din Calea Victoriei numarul 100. Cel mai stylish spatiu al unei agentii de turism din tara este foarte potrivit pentru editia Stylish Mom Sparkling Winter. Nu l-am ales doar pe criterii estetice, ci pentru ca se leaga foarte bine de tematica de eveniment: printre altele, vom proiecta tinute de Craciun si de Revelion in diverse destinatii de vacanta, ca sa fim cat se poate de pregatite pentru petrecerile care ne asteapta.

Despre ce vorbim?

·      Despre tendintele iernii 2015: in si out,  adaptarea trendurilor in functie de personalitate, stil de viata, silueta, job.
·      Despre petrecerea in style a sarbatorilor de iarna: conceperea outfit-urilor pentru Craciun si  Revelion in functie de locul unde se petrece evenimentul: in varf de munte, pe strada in Paris, intr-un club, la o petrecere cu dress code intr-un hotel de multe stele etc. Vom trece in revista cateva destinatii mai calde si mai reci si vom vorbi despre vestimentatia si bagajul pentru vacanta, in functie de destinatie si de activitati la destinatie.
·      Despre cum ne construim outfit-ul pentru petrecerea de  Craciun a firmei : cum se transforma o tinuta office intr-o tinuta de party, pentru a nu avea nevoie de investitii majore pentru un astfel de eveniment.

StylishMom.ro

Stylish Mom este un blog care se adreseaza mamelor smart, femei care indraznesc si care impartasesc. Mame pentru care “stylish” inseamna mai mult decat fashion, inseamna atitudine, echilibru, preocupare pentru evolutia personala si pentru dezvoltarea  unei relatii bune cu ele insele si cu cei din jur.  Stylish Mom este un spatiu dedicat femeilor, care reuneste subiecte de travel, fashion, minte si trup, family, descoperiri urbane si proiecte originar romanesti, prezentate din perspectiva a doua mame: Andrada Crangus si Rovena Andrei. Mai mult decat atat, Stylish Mom isi propune  sa inspire vestimentar, in cadrul unor evenimente periodice de stil  adresate mamelor si viitoarelor mame, sub numele de “Stylish Mom Events”.