recomandari evenimenteA venit joooi, a venit joooi și avem recomandări de evenimente pentru acest final de săptămână. Sunteți curioși ce se întâmplă prin București pentru copii și părinți?
Vineri – 30 ianuarie
=> Vineri are loc o nouă întâlnire La Ceai cu Mămici. De data aceasta se va discuta, în același cadru prietenos și deschis, despre cât de importantă este învățarea unei limbi străine la o vârstă fragedă – citiți mai multe despre eveniment din comunicatul de presă oficial.
=> În cazul în care aveți chef de un spectacol cu cei mici și ai voștri au între 1 și 3 ani, atunci haideți la spectacolul-atelier “Un păianjen foarte grăbit”, după povestea lui Eric Carle. Același spectacol se joacă atât vineri, cât și sâmbătă, 31 ianuarie.
Sâmbătă – 31 ianuarie
=> Începând cu acest weekend, avem un curs de IT de la Kidster. Se întinde pe cinci săptămâni, iar copiii vor învăța cum stă treaba cu Google Docs. Vor avea pentru această „ramură a cursului de IT” și un nou trainer: Lucia Radu-Simota – aflați mai multe detalii despre curs.
Duminică – 1 februarie
=> Duminică se lasă cu un atelier educativ. Ce spuneți? Începe la ora 11.00 și este un atelier de educaţie prin joc şi teatru pentru copii cu vârste între 5-12 ani – aflați mai multe informații din anunțul dedicat.
Voi ce planuri de weekend aveți?
Sursă foto: Zehra/ weheartit.com.