Vine, vine primăvara, se așterne-n toată țara… cu evenimente, ateliere, spectacole și alte minuni despre care trebuie să aflați și din care trebuie să alegeți.
recomandari evenimenteJoi – 26 martie
=> Academia Motanov organizează, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, un atelier de desen special, coordonat de ilustratoarea Diana Necșulescu. Atelierul se va desfășura între 7 și 29 martie, la București, întâlnirile au loc sâmbăta și duminica de la 12:30 la 14:30, timp de 4 weekenduri, dar dacă vreți să vă înscrieți ar fi bine să vă grăbiți – aflați toate detaliile de care aveți nevoie din comunicatul de presă dedicat.
Sâmbătă – 28 februarie
=> În cazul în care aveți adolescenți acasă sau dacă aveți prieteni cu adolescenți, atunci poate vă sună bine un atelier de stil vestimentar. Este pus la cale de Fundația Calea Victoriei – puteți citi mai multe detalii din anunțul oficial.
Duminică – 1 martie
=> Duminică este zi plină. Prima zi din martie ne aduce un atelier simpatic despre mărțișoare. Interaktiv University ne invită, între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori”: Mărțișoare din flori. Astfel, cel mic va avea ocazia să facă cele mai înmiresmate și colorate mărțișoare – aflați mai multe detalii.
=> Tot mărțișoare, dar de data aceasta croșetatem ne invită să facem tot Interaktiv University, atelier gratuit – citiți mai multe.
=> La final, ca să fie ziua plină de mărțișoare, dacă ai voștri au între 2 și 4 ani sau între 5 și 12 ani, atunci haideți la o șezătoare specială, o șezătoare tot a mărțișoarelor – aflați mai multe din comunicatul de presă dedicat.
Voi ce planuri aveți pentru acest final de săptămână?
Sursă foto: Handmade Ideas/ weheartit.com.