kidsA venit joooi, a venit joooi cu recomandări frumoase.
Sâmbătă – 14 februarie
=> Sâmbătă, Interaktiv University își cheamă toți prietenii la ceainăria Smart Change pentru o primă întâlnire pe anul acesta, de la ora 11:00, la un ceai fierbinte și croșetat fluturași… precum cei pe care îi simțim în stomac de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete și nu numai – aflați mai multe detalii despre eveniment.
=> Tot pe 14 și tot Interaktiv University pune la cale un nou atelier din seria „Copii, zâmbete și Flori”: Cutiuța cu flori. Atelierul este destinat copiiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă din care va reieși un cadou special creat de către ei cu multă dragoste și iscusință – citiți detalii în comunicatul de presă aferent.
=> Tot sâmbătă, 14 februarie, de dimineață are loc spectacolul-atelier “Sub o frunză atâtica”, recomandat copiilor cu vârste între 0-4 ani – dacă vă sună bine, atunci citiți mai multe despre acesta.
Duminică – 15 februarie
=> Ce spuneți de un final de săptămână cu un spectacol de teatru pentru cei mici? De la ora 11:00, are loc spectacolul-atelier “Vrei să fii prietenul meu?”, vârsta recomandată 1-5 ani – citiți mai multe informații.
=> Nu uitați de Teatrul la Hotel (duminica, pe 15 februarie, 8 martie, 22 martie, 5 aprilie).
Sursă foto: Ackles/ weheartit.com.