Ne iubim maxim copiii, petrecem mult timp alături de ei, suntem preocupați de activitățile lor, de joaca lor, de trăirile lor, de nutriția și odihna lor dar uneori trebuie să ne aducem aminte că înainte de a fi părinți suntem iubiți, prieteni, parteneri. Venirea copiilor în familie este un eveniment cosmic de o mare importanță dar este și o piatră de hotar pentru multe cupluri.
Credem că orice relație trebuie întreținută, îngrijită și dezvoltată pentru că într-un fel arată o prietenie din adolescență și alt fel arată o iubire conștientă între doi oameni maturi ale căror preocupari și nevoi au evoluat de-a lungul timpului. Și cum relația de cuplu este temelia oricărei familii și iubirea conștientă este cea mai bună hrană pentru aceasta.

Vă propunem o zi de vindecare de cuplu 🙂

Astfel, împreună cu noul nostru proiect, Romania Healing, aflat în fază incipentă, venim astăzi cu o recomandare un pic mai altfel decât v-am obișnuit.
Sâmbăta acesta vom participa în București la două evenimente cel puțin interesante la care vă invităm și pe voi, ocazie foarte bună și de a ne cunoaște, dacă cumva nu am făcut-o până acum. Și chiar dacă ne știm, citește mai jos, vei vedea, e un context mai deosebit 🙂
Evenimentele care se succed sâmbătă 19 August au loc la la Hermitage, pe Str. Mihai Eminescu nr 27 și sunt următoarele:

Investiție necesară

O după-amiază și o seară de sâmbătă
+
Cost worksop: 270 lei / persoană
Cost ceremonie: 90 lei / persoană
Ofertă UrbanKID.ro: 400 lei / cuplu pentru ambele evenimente  (140 lei + 180 lei = 320 lei reducere).
Pentru a beneficia de această reducere este necesar să vă treceți datele în formularul de mai jos:

Din descriere:

Iubit Dezinhibat si Multi-Orgasmic cu Deva și Durga


La acest atelier:
Femeile învață cum să fie super orgasmice și să își asume propria plăcere.Bărbații învață cum să fie iubiți care rezistă mult, plini de vitalitate și puternici.Atât bărbații, cât și femeile învață cum să îți extindă energia viatală, devenind magnetici față de sexul opus. Atât cuplurile, cât și persoanele singure sunt binevenite. Nu vrei să pierzi această experiență!
Experiența lui Deva:
Majoritatea oamenilor experimentează doar niște scurte și abrupte strănuturi genitale (senzații locale de excitație maximă care durează câteva secunde) pe care le numesc orgasm. Mulți nu au experimentat nici măcar acest lucru. Majoritatea simt că orgasmele multiple sunt imposibile pentru ei.Am crezut că era imposibil și pentru mine. Am avut o putere a plăcerii atât de slabă și o asemenea lipsă a sensitivității încât puteam să am orgasm și să pretind că nici nu s-a întâmplat. Și făceam asta cu fete care pretindeau că au atins orgasmul.După aproape un deceniu de studiu și de practică, am reușit în final să scot la iveală secretele pentru a fi un iubit multi-orgasmic. Soluțiile sunt dezinhibate, nedomestice și necunoscute multora, totuși tangibile și eficiente.
Ca bărbat vei învăța:

  • Cum să previi ejacularea precoce și impotența
  • Cum să trezești plăcerea orgasmică în întregul corp
  • Cum să reziști atât timp cât dorești în sex (opțiunea ejaculatorie)
  • Cum să trăiești o viață orgasmică

Învățând de la Marele Maestru Mantak Chia, reprezentând principiul masculin în cadrul Cursului Online Master Lover, studiind în profunzime Tantra și multe alte cursuri de sexualitate conștientă de-a lungul anilor, am reușit să identific “principiile plăcerii” pe care tu le poți aplica acum pentru a face schimbări în viața ta!
Experiența lui Durga:
În cazul meu a fost vorba mai mult despre viață și moarte. Mama mea a murit când aveam 14 ani, din cauza cancerului ovarian. Am văzut-o suferind doi ani până când a murit. Din această cauză, mi-am dedicat viața pentru a găsi o soluție ca nicio femeie (mamă) să nu moară în van. Am studiat la Universitatea de Medicină Charles (cea mai bună din Europa), diferite tipuri de terapii alternative, tantra yoga pentru femei, meditații Osho, masaj Hara, vindecare șamanică a chakrelor, terapie trans, respirația Pulse – Toate cu cei mai buni învățători, pe care i-am și asistat timp de mulți ani. După multă vindecare și succes în viața mea, am decis să ofer aceste lucruri celorlalți. Să fiu deplin orgasmică este o parte uriașă din succesul meu, din eliberarea mea, dacă vreți.
Vei învăța ca femeie:

  • Cum să lucrezi cu un ou yoni pentru a trezi plăcerea puternică din tine
  • Cum să îți îmbunătățești viața amoroasă și să devii multi-orgasmică• Secrete Tantra Antice și asane pentru a încorpora femininul
  • Cele șapte forme ale tale de potențial de plăcere orgasmică

Am creat Mohendjodaro – Școală de Tantra-yoga pentru femei, o școală acreditată de către guvern, cu peste 200 de învățători acreditați care predau în Cehia și în Europa (inclusiv în Elveția, Germania și Italia) și Australia.
Amândoi suntem oameni foarte pasionați, amuzanți și iubitori, care oferim un spațiu sigur și sacru pe care să îl împărtășească și alții. Vor fi intervale în care femeile și bărbații vor fi separați pentru ca tu să poți merge cât mai în profunzime și să îți răspunzi la întrebări. Grupul este dinamic și cu strategii dovedite pentru ca tu să devii acel iubit multi-orgasmic și de dezinhibat. Nu va fi nuditate în acest atelier.
Preț: 270 lei (Ceremonia Orgasmică de Cacao inclusă)
Unde: Hermitage. Urban spiritual hub, București, România
Când: 19 august, de la 2 la 6 p.m. (14-18)

Ceremonie Orgasmică de Cacao și Petrecere

Iubești Ciocolata? Iubești să Dansezi?
Ce zici despre niște Cacao de calitate înaltă și alchimizată cu proprietăți care duc la deschiderea inimii și la vibrații de iubire pe care încă le ai de descoperit în tine?
Devino viu și orgasmic și dansează în ritmul rădăcinilor tale tribale. Dacă nu ai participat la o ceremonie de cacao până acum, acest eveniment va schimba relația ta cu ciocolata pentru totdeauna!
Spiritul Cacauei a fost unul dintre cele mai respectate de zeitățile mayașe antice. Ei numeau Cacaua “Apa care curge prin inimă”. Ciocolata este o plantă sacră, medicinală, psihoactivă, iar Theobroma sau cacao înseamnă de fapt “Hrana Zeilor”.
Alătură-te lui Deva Presence (din Jamaica) și Durga (din Cehia) pe măsură ce împărtășesc o experiență ghidată împreună, trecând prin și mișcând prin vibrațiile sunetului și prin senzații orgasmice.
Muzică live cu Deva Presence!
Va fi o experiență senzorială ghidată pentru a aprofunda potențialul tău orgasmic fără a fi nevoie de contact sexual. Corpurile noastre sunt create pentru a fi deplin orgasmice în sine și le dorim tuturor să poată trăi o viață orgasmică.
Acesta este un eveniment fără băuturi,țigări și droguri ☺
Rezervă-ți locul pentru numai 90 lei!
Participă la ceremonie și dans cu Spiritul Cacao sâmbătă, 19 august, cu stomacul gol, inima deschisă și gata să Dansezi în Extaz Ecstatic!
∞ ❤ ☮ ❀ ♪ ♫ ♩ ♬ ๑ ☾ ✮ ☀ ✮ ☽ ๑ ♪ ♫ ♩ ♬ ❀ ☮ ❤ ∞
CACAO (Theobroma cacao – “Hrana zeilor”) este o plantă cu vibrație înaltă și natură blândă și iubitoare, o plantă sacră de leac fost folosită în context ritualic timp de mii de ani. Conștiința și spiritul plantei Cacao ne încurajează să aprofundăm conexiunea cu noi înșine, lucrând mai ales cu centrul inimii – abilitatea de a dărui și a primi dragoste, în mod liber și generos – și dezvăluind acele locuri din noi care sunt private de capacitatea transformatoare a dragostei (pentru propria ființă).
Cacaua creează compasiune pentru noi înșine și pentru ceilalți. Este un leac delicat, care ne reamintește de puterea blândeții asupra forței. Cacaua stimulează corpul emoțional, ajutându-ne să simțim și să procesăm emoțiile mai fluid. Stimulează, de asemenea, intuiția și fluxul creativ, antrenând partea dreaptă a creierului să se anime și să se joace. Cacaua este considerată ”hrană pentru devenire”, una dintre cele mai importante leacuri care susțin evoluția umanității în aceste timpuri care transformă viața pe planeta Pământ.
Cacaua în starea sa crudă hrănește corpul și creierul, aducând vaste beneficii sănătății. Extrem de bogată în antioxidanți, vitamine și minerale (în special fier și magneziu), protejează și întărește inima, reduce riscul cancerului de colon, detoxifică ficatul, accelerează metabolizarea glucozei, atenuează sindromul premenstrual și completează din deficiențele unei diete și stil de viață dezechilibrate. Cacaua are totodată efecte profunde asupra proceselor chimice din creier, îmbunătățește funcțiile cerebrale și înseninează dispoziția, activând eliberarea de endorfină, anandamidă, histamină, PEA, serotonină, dopamină și alte substanțe legate de stările de spirit luminoase.
Ne vedem sâmbătă la Hermitage!