Scrisoare catre Mos Craciun
La Liberty Center în București copiii nu vin pentru că vor ca părinții să le cumpere câte ceva, ci pentru că doresc să îi scrie lui Moș Crăciun. Și asta nu oricum, căci aici are loc campania “Eu cred în Moș Crăciun”, iar toate dorințele copiilor sunt strânse în cea mai lungă scrisoare trimisă Moșului.
Lista a început deja să fie completată, startul fiind dat pe 3 decembrie, dar să nu vă fie teamă pentru că mai avem timp până pe 23 decembrie să trecem și să lăsăm vorbă Moșului ce ne dorim să găsim sub bradul de Crăciun. Vă dați seama cum va reacționa Moșul când va vedea toate scrisoarea la el în cutia poștală? Nimeni nu i-a mai trimis până acum o astfel de listă de dorințe! 😀
În plus, tot până pe 23 decembrie, ne vom putea întâlni la Liberty Center chiar cu Moș Crăciun, care va sta cuminte și ne va asculta toate dorințele, ba chiar va accepta să facă poze cu noi și să ne povestească cum e la el în atelier și cum se pregătește el de Sărbătorile de Iarnă.
Participați și voi cu dorințe la cea mai lungă scrisoare pentru Moș Crăciun? 🙂
PS: Dacă nu puteți ajunge la Liberty Center sau dacă vreți să îi spuneți Moșului chiar acum ce doriți, atunci folosiți aplicația online “Scrisoare către Moș Crăciun” și veți intra automat în tombola cu premii vouchere de 100 lei.
Sursă foto: timlewisnm/ Flickr.com.