Cred că nu se mai pune problema de ceva timp dacă cei mici vor învăța sau nu să folosească Internetul. Trăim într-o perioadă în care fără o conexiune pierdem o mulțime de informații, iar un site ne poate aduce rapid informațiile vitale de care avem nevoie pe moment. Fie că vorbim despre teme pentru școală, activități indoor pentru copii sau informații pentru job, le găsim pe toate online, așa că mai bine ne-am obișnui cu ideea că cei mici vor crește odată cu dezvoltarea Internetului și vor ține pasul cu tehnologia.
Asta nu înseamnă însă că trebuie să învețe “din zbor” ceea ce trebuie să știe despre nagivarea online, siguranța online etc. Digital Kids este o alternativă pentru cei care vor să ducă lucrurile și mai departe și vor să le arate copiilor ce înseamnă web design, dezvoltare de aplicații, editare video sau utilizarea responsabilă a Internetului.
Vorbim despre niște cursuri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani, care au loc în fiecare sămbătă (deci puteți ajunge și voi cu cei mici la întâlniri) și care pot însemna primii pași ai copiilor spre cariera lor (de ce nu?!)
Și pentru că proiectul este unul la început sâmbăta aceasta, pe 2 februarie, de la ora 11:00 la The Hub Bucharest, avem parte de o lecție demonstrativă, gratuită. Trebuie doar să vă anunțați participarea la info [@] digitalkids [.] ro sau completand direct acest formular.
Vă las cu mai multe detalii în comunicatul de presă al evenimentului, din secțiunea noastră specială.