Astfel am dat de două cărţi care mi-au captat atenţia, una pe care o puteţi descărca gratuit şi una pe care o puteţi cumpăra de pe Amazaon, ambele fiind legate de încălţăminte.

Pagini de colorat încăltari pentru fete şi băieţi

Pe site-ul brandului J Crew găsiţi pagini de colorat pe care le puteţi scoate la imprimantă, mai ales dacă copilul vostru vrea să deseneze nişte cizme de cauciuc, dacă fetiţa vrea să-şi personalizeze balerinii şi sandalele sau dacă băieţelul vrea să-şi coloreze tenişii. Aşadar, dacă mămica intra pe site-ul J Crew în căutare de haine şi accesorii, îi poate lua şi copilului ceva, fără a plăti nimic.
Descarcă paginile de colorat.

Cartea de colorat cu încălţăminte sport

Într-adevăr, există site-uri pe care copiii pot sta şi-şi pot personaliza încălţămintea sport preferată, dar pentru copiii care vor să folosească creioanele de colorat, cartea The Sneaker Coloring Book este soluţia. Cartea este recomandată de fapt adulţilor pasionaţi de cultura încălţămintei sport, dar cu siguranţă că şi copiii, atunci când îşi vor vedea părinţii colorând, vor lua şi ei creioanele în mână şi vor începe să coloreze. Cartea nu este o simplă carte de colorat, ci este o enciclopedie a istoriei încălţărilor sport, în care se găsesc 100 de desene alb-negru cu încălţămintea sport populară începând cu 1916 până în prezent, iar printre brandurile din carte se numără Adidas, Nike Converse şi Vans.
Cartea se găseşte pe Amazon, costă în jur de 9 lire şi are 216 pagini.