Nu contează dacă ai 4 sau 25 de ani, la Shakespeare School toată lumea îmvață engleză cu spor și distracție. Asta de 10 ani încoace și cum an de an școala adună peste 1.200 de cursanți, asta înseamnă cel puțin 12.000 de tineri care au învățat engleza aici (wow) 🙂
Cu profesori care folosesc Teoriei Inteligenţelor Multiple, o denumire un pic complicată, dar a cărei bază o cunoașteți cu siguranță: pune accentul pe interactivitate şi stimularea aptitudinilor individuale, școala a “primit” în dar o nouă identitate vizuală şi relansarea site-ului.

De la începuturile Shakespeare School, activitatea noastră a fost însufleţită de pasiune şi devotament pentru ceea ce facem – ştim că a fi profesor nu înseamnă numai transmitere de cunoştinţe, ci şi îndrumare, căldură şi foarte multă creativitate. Având aceste lucruri în vedere, am crescut nu ca un simplu centru de învăţare, ci ca o comunitate formată din profesori, părinţi şi cursanţi. Ne caracterizează un stil de predare cald şi prietenos, care permite atât celor mici, cât şi celor mari să înveţe cu drag, într-un mediu confortabil spune prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.


Noi le urăm la mulți, mulți ani și la cât mai mulți copii care învață engleza cu spor și drag! 🙂