[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]urbankid-shopÎncă de când am lansat acest site (Decembrie 2009) era în plan și un SHOP. Dar să le luăm în ordine – întâi UrbanKid.ro și-a asumat misiunea de a acoperi golul lăsat de site-urile cu articole slabe, cu un design defectuos, cu o politică editorială îndoielnică, cu forumuri pline de informații toxice pentru creșterea copiilor noștri – misiune pe care îndrăznim să credem că am început să o manifestăm din ce în ce mai mult prin site dar și prin seria de evenimente – “Events by UrbanKid.ro“.
Prin urmare, SHOP-ul trebuia să fie și el diferit de cele existente.
Visul nostru cel mai mare a fost să lansăm game de produse ce poartă marca UrbanKid.ro, ca o extensie firească a activității noastre de până acum.
Credem că părinții din ziua de azi au prea multe alegeri de făcut când vine vorba de a cumpără lucruri pentru copil (cărucior, mobilier, scaune de masă, baby-wearing, scutece refelosibile, etc) sau jucării. Credem că piața este invadată de produse de proastă calitate, sau care fac mai mult rău copiilor noștri minunați. Credem și în puterea recomandărilor altor părinți asemeni nouă și doar așa putem recomanda și noi mai departe acele produse care chiar merită cheltuiala voastră.
Prin urmare – pe SHOP se vor regăsi în prima fază produse ce poartă marca UrbanKid.ro (vezi colecția de tricouri cu mesaje anti-violență de mai jos) – iar ulterior recomandări de produse, alese pe sprânceană ca cele mai cele din categoria lor.[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3”][vc_column_text]

Real Parents Beat Eggs sau să mori tu că bătaia e ruptă din Rai!

Prima colecție de produse marca UrbanKid.ro este una de tricouri – cu modele pentru tați, mame și copii.
Și pentru că unele din subiectele noastre preferate sunt metodele de educație prin iubire, fără violență fizică, prin comunicare non-violentă si relațională și respectând unicitatea și puritatea copiilor noștri – tricourile nu puteau avea altă temă.
Manifestările fundamental greșite ale părinților, bunicilor, bonelor sau ale oricui intră în contact cu copii din ziua de azi – prezente tot mai des în jurul nostru – trebuie combătute prin orice mijloace. Până când se vor trezi și alte entități capabile să susțină acest demers și să diminueze impactul agresiunilor – noi, cei de la UrbanKid.ro, împreună cu Transhumanta.com, lansăm colecția de tricouri “Real Parents Beat Eggs”.
[Tweet “”Dacă nu faci ce zic eu, nu te mai iubesc” și alte palme”] Fără alte comentarii, vă lăsăm cu un clip audio Luis C.K. (stand-up comedian și tată) – click PLAY în dreapta – și cu mai multe detalii despre modele de tricouri pe care vi le propunem inițial. Vă lăsăm pe voi să stabiliți daca sunt inspirate sau nu.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][Tweet “Hit PLAY și ascultați ce bine le zice Luis C.K. despre violența îndreptată împotriva copiilor”][/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIzNTAlMjIlMjBzY3JvbGxpbmclM0QlMjJubyUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIybm8lMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRncuc291bmRjbG91ZC5jb20lMkZwbGF5ZXIlMkYlM0Z1cmwlM0RodHRwcyUyNTNBJTJGJTJGYXBpLnNvdW5kY2xvdWQuY29tJTJGdHJhY2tzJTJGMTM5NDIxMDI4JTI2YW1wJTNCYXV0b19wbGF5JTNEZmFsc2UlMjZhbXAlM0JoaWRlX3JlbGF0ZWQlM0R0cnVlJTI2YW1wJTNCdmlzdWFsJTNEdHJ1ZSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Tricouri

roly_logotypeTricourile sunt de cea mai buna calitate (super-premium), din bumbac 100% si sunt produse de Roly – producător spaniol de textile, cu o experiență de peste 25 de ani, lider de piață.
Calitatea imprimeului
Toate tricourile UrbanKid.ro sunt imprimate de Transhumanta.com prin print digital sau DTG Direct to Garment Printing – rezistă, nu se strică/cojesc prin spălare, nu zgărie pielea.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_message color=”alert-info” css_animation=”top-to-bottom”]

Orice fotografie cu tine sau copilul tău purtând unul din tricourile de mai jos îți aduce 30% discount la următoarea comandă!

[/vc_message][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Comenzi, plata și termen de livrare

Comenzile vor fi procesate de noii noștri prieteni de la Transhumanta.com. Livrarea este gratuită în București și se va face in 2-3 zile de la confirmarea comenzii. Pentru alte orașe, trimitem prin curier cu 20 lei, indiferent de câte tricouri comandați, iar pachetul va ajunge tot în 2-3 zile.

Preț unic

Toate tricourile se produc din momentul confirmării comenzii. Am încercat să ținem cât mai jos prețurile având în vedere calitatea tricoului, calitatea imprimeului, posibilitatea limitată de a comanda noi cantități mai mari de tricouri neștiind volume estimative de vânzari de diferite dimensiuni și culori.
[dt_highlight color=”yellow”]Până pe 4 aprilie, toate tricourile au un preț inaugural de 80 lei[/dt_highlight], urmând ca prețul întreg după această dată să fie 90 Lei.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Powered by Transhumanța? 🙂

să ii lăsăm chiar pe ei să ne spună cine sunt și de ce s-au împrietenit cu noi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2014/03/eticheta21.jpg” image_alt=”Transhumanta.com” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ margin_left=”0″ margin_right=”0″ align=”left” animation=”left”][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”][dt_quote type=”pullquote” font_size=”normal” animation=”none” background=”plain”]Transhumanta este un manifest care are drept scop modificarea ADN-ului romanesc sufocat de Miorita care iti spune sa te predai cand altii vor sa te puna la pamant, de Mesterul Manole care te sfatuieste sa iti zidesti nevasta (sau sotul, daca te crezi in forma) in monumentul Preafericitului scutit de taxe si de imnul informal al Romaniei al caruit prim vers urla clar si raspicat: “las-o bre ca merge si-ashea”.
Cum ceva atat de complex ca acidul dezoxiribonucleic se modifica foarte, foarte greu si dupa mult, mult timp, transpiram de efort. Dar ce sa-i faci, primul pas asta este: efort, munca pe transpirate. Al doilea pas e mai mult un sfat: sa ai haine de schimb la tine, sa nu cumva sa raceasca dragul mamii copilas, ca doar tine la tine. De fapt si de drept, de aici se incepe: de la schimbarea ADN-ului copiiilor, prin a-l schimba in primul rand pe al parintilor. De aceea ne alaturam campaniei Urbankid.ro: daca il schimbam pe al celor mari, inlaturand zidiri de mame in pereti si educatia cu “huo si cu tio”, atunci ala micu’ o sa creasca intelegand cum plaiurile mioritice pot deveni mai putin mioritice si mai mult “cu scaun la cap”.[/dt_quote][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_message color=”alert-info” css_animation=”top-to-bottom”]

Orice fotografie cu tine sau copilul tău purtând unul din tricourile de mai jos îți aduce 30% discount la următoarea comandă!

[/vc_message][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Primele 10 modele de tricouri UrbanKid.ro

[recent_products per_page=”10″ columns=”5″ orderby=”date” order=”desc”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]