Cu recomandări de locuri de joacă, locuri care vor primi un fel de notă de la fiecare utilizator și multe altele? 😀
Cam așa este Playgrounds!, aplicația care e abia la început și care este destinată strict părinților care vor să afle de la alți părinți care sunt cele mai faine locuri pentru copii!
Aplicația folosește GPS-ul pentru a-ți arăta pe hartă fix unde ar trebui să ajungeți și dacă ați descoperit voi un loc fain puteți crea o nouă locație, puteți urca poze și recomandări și orice altă informație care vi se pare utilă și pe care vreți să o împărtășiți celorlați părinți.
Nu vă faceți griji cu privire la setările de securitate, pentru că aplicația nu stochează niciun fel de date personale, singurul motiv pentru care să cere permisiunea de a utiliza locația unde sunteți este ca să vă poată afișa locurile de joacă din apropierea voastră.
Așa cum vă spuneam de la început, Playgrounds! este abia lansată (a intrat în AppStore din 2 august) dar dacă toți părinții din România ar începe să o folosească, noi suntem convinși că am reuși să adunăm în același loc informații extrem de utile pentru orice familie cu copii.
Este compatibilă iPhone, iPod touch și iPad, dacă au cel puțin iOS 4.0 și e o aplicație gratuită.
Ce spuneți? Adunăm toate locurile de joacă în același loc? 🙂

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –