Zapada se lasa inca asteptata…dar si cand o sa-nceapa sa ninga, sa vezi cum ies de prin case saniutele si cata bucurie o sa fie prin parcuri sau pe derdelusuri.
Si pentru ca noua ne place sa va recomandam ce-i mai bun si mai frumos, de data aceasta vrem sa va spunem ca inca se mai gasesc lucruri facute cu drag in Romania…si anume: saniutele bunicului Mesterel. Sunt din lemn masiv de fag, finisate cu lac ecologic, foarte rezistente si zicem noi ca o sa aiba viata lunga. Talpicii saniutelor sunt tot din lemn de fag si sunt prevazute cu o banda metalica pentru a putea aluneca frumos si pentru a rezista mai mult. Ele sunt deja ambalate, asa ca nu trebuie sa va bateti capul cu montajul, sunt foarte usoare si vin de asemenea cu un maner de tras.
saniuta bunicului Mesterel
Partea frumoasa este ca puteti sa luati si accesorii care se potrivesc perfect cu ele: spatar din acelasi lemn sau saculeti de protectie, grosi si impermeabili – toate acestea pentru copii mai micuti. Saculetii sunt umpluti cu vatelina antialergica si latex, iar la exterior, o parte este impermeabila iar cealalta captusita cu material de polar, foarte moale si placut.
Pentru ca ne amintesc de saniutele copilariei noastre, pentru ca sunt facute din materiale 100% naturale, fara adezivi toxici si pentru ca sunt frumoase si durabile urbankid.ro va recomanda cu drag aceste saniute fabricate manual in Romania!
Le puteti gasi la prietenii nostri de la wrapmamashop.ro. Costa intre 182 lei si 213 lei, in functie de marimea saniutei – daca o alegeti pentru copii mai mici sau mai mari. De asemenea un spatar este 32 de lei iar un saculet de protectie 139 de lei.
saniuta bunicului Mesterel
Urbankid.ro s-a jucat cu o saniuta de marime mijlocie cu spatar si vrem sa va asiguram ca este intr-adevar minunata. Numai zapada sa avem!
Vezi restul pozelor pe facebook.com/Urbankid.ro!