Cei care și-au petrecut vacanțe la bunici, cei care și-au trăit copilăria la țară sau care au avut o copilărie cu prietenii în spatele blocului vor înțelege fiecare dintre aceste fotografii în propriul stil, dar asta le face cu adevărat minunate: faptul că pentru fiecare, imagininile înseamnă cu totul altceva.
Alain Laboile este un fotograf din Franța, tătic fericit de șase copii, care s-a decis să păstreze amintirile în fotografii fără culori, pentru un plus de sentimente păstrate în obiectul aparatului foto.
Tăticul a început proiectul La Famille în anul 2004 și de atunci surprinde imagini amuzante, uneori care te pun pe gânduri și alteori care îți oferă întreaga poveste din spatele lor. Familia lor trăiește într-o zonă rurală din partea de Sud-Vest a Franței, dar sentimentele și căldura degajate de imagini sunt cu adevărat internaționale.
Vă mai aduceți aminte de momentele în care și voi ați experimentat senzații precum cele de mai jos?
lafamille2 lafamille3 lafamille4 lafamille5 lafamille6 lafamille8 lafamille9 lafamille10 lafamille11 lafamille12 lafamille14 lafamille17 lafamille18 lafamille19
Surse foto: laboile.com.