tricou_graviduta
Cine a trecut prin momentele în care burtica nu vă permitea să purtați orice fel de bluză și, din lipsă de altceva, o alegeați pe cea mai mare, chiar dacă modeul nu vă atrăgea deloc?
Din păcate, la noi e destul de greu să găsim haine la modă pentru graviduțe, dar asta nu înseamnă că nu putem improvioza sau nu reușim să facem dintr-o bluză sau o rochie banală una care să atragă orice privire.
Până una alta însă, am dat de un magazin super cool cu tricouri pentru graviduțe. Știu că acum este frig, dar mă gândesc că o maletă peste care trageți un tricou cu mesaje mai mult decât nostime ar merge de minune, iar de nu, atunci măcar tricourile sunt o idee bună pentru viitoarele mămici care vor avea burtică mare la vară.

Mamagama este un boutique online, realizat de designer-ul Raluca Stroe, care face haine frumoase de maternitate. Pe lângă mesajele care sunt mai mult decât funny, materialele din care sunt realizate hăinuțele sunt de calitate, moi, pe bază de bambus organic. Și pentru că toate detaliile contează, până și etichetele sunt bine puse la punct: ele sunt realizate din materiale moi și transparente, pentru a nu deranja nicio viitoare mămică.
Dacă sunteți graviduțe ne spuneți și nouă de unde vă cumpărați hainele, iar de aveți deja un bebe mai țineți minte magazinul preferat cu haine pentru viitoarele mămici? 😀