Încep cu o informație de ultimă oră… de fapt este de câteva săptămâni încoace, de când ne-am schimbat “părul, dar năravul ba” și avem un nou design la site. Pentru că am fost “în lucru” am oprit pentru o perioadă determinată de timp newsletter-ul nostru zilnic. Sperăm că i-ați simțit lipsa, iar acum revenim în forță cu newsletter zilnic și îl relansăm cu un concurs pe măsură, doar v-am zis mai sus că năravul nu l-am schimbat deloc, ne cam place cel devenit “tradiție”, deh… Pe Disney Channel multe sunt filmele și serialele care ne plac, iar ultimul care ne-a atras atenția este Violetta, film cu personajul principal cu același nume. În cazul în care nu știți serialul, vă las mai jos cu prezentarea lui:

Violetta este o adolescentă care nu și-a descoperit încă talentul ei special pentru canto. A moștenit acest talent de la mama ei, o faimoasă cântăreață, care și-a pierdut viața într-un tragic accident pe vremea când Violetta era doar o fetiță. Germán, tatăl ei, este un om de mare succes care-și iubește fiica, chiar este sever și foarte protector. Orbit de tristețe, el decide să ascundă Violettei trecutul său și soarta mamei ei, îngrijorat că i-ar putea păși acesteia pe urme.

album violeta

Germán este conștient că Violetta este foarte talentată și o încurajează să ia lecții de pian, dar o ține la distanță de canto și actorie. Totul se schimbă odată cu reîntoarcerea lor în ținutul natal, la Buenos Aires. Acolo, Violetta începe să ia lecții de pian la “Studio 21”, o prestigioasă școală de muzică. O cunoaște pe Angie, noua ei profesoară și guvernantă, care o ajută să-și descopere talentul.

Buuun și pentru că am trecut de mult timp de newsletter-ul cu numărul 100 și avem 100 de albume de dat cu Violetta ne-am gândit la un concurs simpatic. Regulile sunt fooooarte simple: trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul nostru (nu vă deranjăm mai mult de o dată pe zi, de dimineață, iar în newsletter veți găsi informații noi și proaspete pentru urbankizi + multe idei de proiecte DIY și nu numai în exclusivitate, adică pe care nu le găsiți aici, pe UrbanKid.ro) dacă sunteți înscriși deja atunci nu mai faceți nimic, poate doar un like și un share la acest text pentru a da de veste altor părinți despre concurs. Tragem noi la sorți 100 dintre voi și norocoșii primesc cadou de primăvară un album Violetta care conține toate stickerele pentru a-l completa frumos, ca la carte. 🙂 Termen limită pentru înscrierea în concurs: 15 mai.

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL URBANKID.RO


Albumul este singura colecţie oficială a serialului de abţibilduri speciale. În album îi vei regăsi pe toţi protagoniştii şi vei urmări povestea Violettei: de la mutarea ei la Buenos Aires, până la pasiunea ei pentru muzică, la evoluţia ei şi la întâlnirea cu dragostea adevărată. În total sunt 192 de abţibilduri ale colecţiei şi stickere holografice speciale.
LATER UPDATE:
Câștigătorii sunt:
danavenera
antoanetamocanu
krissteena
lorenaianos
farcas_m
ghicaelena
iovan_raluca2006
ucosmin
madhu_za
mirela.dima
costea.ruxandra
diandra2525
larisa_micuda
marilena.cancel
dana.vicu
roroviceanu
camypos
ebrunu
adela_dedi
agessin
madalina.rosca
noramezei
alina.m.nica
angelina_mnt
mocanu.roxana.teodora
alinatrifu
ligiutza00
iuliapadu
andreea_c2002
cristinae.badea
liliana.hacman
voleuse77
icarmenelena
locha2ema
gabriela_melente
catalina.iordache
madalina
sorina74
alexa.banciu
schmihaela
Dana_82ro
roxxatt
tamara.ulmean
monaalboiu
anca
adriana_iacov_sky
katystoasa
anamaria.mateiciuc
cioboata_laura
cristina
oanasys
adriana_martin2002
mihaelabardan
symyna2006
simonaivan77
office
moni_celli
bogdan_jarnea
roxanamirela77
laura_alex2004
emi_pascu
pavel.alina
gabimaghi
danamilesan
intersrl
gianina.bescheret
cristina
dana_unguras
lucianatopoloiu
mihaela.vasilescu
corina.bostan
lilaeemaria
adinahusariu
vdragomir
irina_chisinau
andre_eastefan
anne.balan
brtlm
cipriana_judele
adrianabudoiu
anabobyuta
cojocaru33
adis1409
g25.mada
cryi77
dana.cavaleru
casapensionarilor
adinagrig
tilda_ramona
gubicheck
nicolanicoleta
orania.fersedi
iuliapaula
r0zmaria
gradinariuanca
profir_aurelia
happychanyro
vali23stef
anne_ispas
udroiupetruta
Felicitări și mulțumim tuturor pentru participare!
PS – clipul cu tragerea la sorți este postat pe pagina noastră de Facebook.