Afis_Cei 6 supereroiDespre cum a fost la filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” v-am povestit zilele trecute, iar de data aceasta avem o surpriză pentru fanii Disney.
Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel –o comedie de aventuri cu multă acţiune, care se va lansa şi în format IMAX 3D, oferind o experienţă unică pentru întreaga familie. Pelicula de animaţie a debutat pe primul loc în box-office-ul american, depăşind chiar filmul „Interstellar” (wow…) şi înregistrând încasări de 56 de milioane de dolari în primul weekend al premierei. Mai mult, „Cei 6 supereroi” a fost nominalizat la Globurile de Aur 2015 la categoria Cel mai bun film de animaţie.
Revenind pe meleagurile mioritice, filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 ianuarie, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată.

Povestea

„Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” urmăreşte povestea specialistului în robotică Hiro Hamada (vocea lui Ryan Potter), care învaţă să-şi exploateze geniul mulţumită strălucitului său frate Tadashi (vocea lui Daniel Henney) şi prietenilor lor: dependentul de adrenalină Go Go Tomago (vocea lui Jamie Chung), ordonatul Wasabi (vocea lui Damon Wayans Jr.), expertul în chimie Honey Lemon (vocea lui Genesis Rodriguez) şi pasionatul de tehnologie Fred (vocea lui T.J. Miler).
Când o întorsătură devastatoare de situaţie îi aruncă în mijlocul unor evenimente periculoase care se desfăşoară pe străzile din San Fransokyo, Hiro apelează la ajutorul prietenului său apropiat – un robot pe nume Baymax (vocea lui Scott Adsit) – şi transformă întregul grup într-o echipă de eroi high-tech, hotărâţi să desluşească misterul.
Filmul este regizat de Don Hall („Winnie the Pooh”) şi Chris Williams („Bolt”), fiind produs de Roy Conli („Tangled”).

Concurs

Sigur celor mici o să le placă filmul și pentru că știm că vor deveni fani rapid, avem pentru voi un notebook și un tricou pentru copii, ambele marca „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi”.
BH6_Kids Tshirt BH6 Notebook

Cum le puteți câștiga? Spuneți-ne care este eroul / prințesa / personajul preferat al celor mici, printr-un comentariu. Tragem linie și aflăm câștigătorii pe 25 ianuarie, iar pe 26 anunțăm câștigătorul. Succes & vizionare plăcută!

Am anunțat câștigătorii. Felicitări și mulțumim tuturor pentru participare! Rosianu Manda (tricoul) și Graţiela D (notebook) veți primi pe mail mai multe detalii cu privire la premii.