Hidratarea organismului ar trebui sa reprezinte una dintre cele mai importante preocupari ale fiecaruia dintre noi, cunoscut fiind faptul ca suntem 80% apa. De aceea, consumul adecvat de  lichide nu ar trebui neglijat de niciunul dintre noi, fie adult, fie copil, daca ne dorim un organism sanatos.
Apa joaca un rol esential intr-o multitudine de procese, avand o importanta covarsitoare pentru buna functionare a rinichilor sau  a creierului. In cazul copiilor, consumul optim de lichide   reprezinta un element important pentru cresterea si dezvoltarea lor armonioasa. Si daca atunci cand se afla sub atenta supraveghere a unui adult, cei mici consuma lichide de cele mai multe ori obligati, adevarata provocare o reprezinta deplasarile. In acest scop, achizitionarea unui termos este esentiala.
Oferta prezenta actualmente pe piata cand vine vorba de termosuri pentru copii este foarte diversificata. Astfel, puteti alege intre termosuri pentru fetite, termosuri pentru baietei, fiecare avand imprimate motive specifice.
Daca va ganditi sa-i faceti cadou fetitei dumneavoastra un termos,  puteti opta pentru modele care au imprimate personaje din desene animate precum Disney Princess, Barbie, Printesa Sofia etc. Parintii de baietei pot alege un termos imprimat cu masini sau cu Spiderman. Modelele unisex precum Mickey Mouse, Minie Mouse va ajuta sa faceti o alegere daca va aflati in cautarea rapida a unui termos.
Dotate cu cordelute pentru transport, termosurile pentru copii sunt foarte usor de purtat de micutii dumneavoastra in deplasari, excursii, antrenamente sportive sau diverse alte iesiri. Avand capacitati care variaza intre 500 si 600 ml, acestea asigura necesarul de hidratare al copilului pana la primul punct in care se poate reface plinul.
Diversitatea culorilor si a modelelor, face din termosuri accesorii atragatoare pentru cei mici, care cu siguranta vor dori sa se laude pritenilor cu noua ”jucarie”.  In plus, faptul ca piata propune modele adaptate diverselor categorii de varsta, vine in intampinarea parintilor prin aceea ca va scuteste de pierderea timpului in cautarea termosului potrivit unei anumite varste.
Confectionate in principal din material plastic rezistent la socuri, termosurile mai au ca avantaj faptul ca sunt usoare, mai cu seama daca urmariti sa nu ingreunati inutil deplasarile copilului dumneavoastra.
Daca va intereseaza un obiect care sa permita in egala masura atat transportul mancarii si nu doar al bauturilor, seturile combo sunt cele mai indicate, fiind foarte potrivite pentru o gustare completa.
In situatia in care nu aveti un buget prea mare pe care sa-l alocati achizitionarii unui termos, trebuie sa stiti ca va puteti permite si dumneavoastra unul, preturile pornind de la 15 Ron per bucata.
Asadar, daca va preocupa ca micutul dumneavoastra sa se hidrateze corespunzator atunci cand nu sunteti in preajma sa-i reamintiti acest lucru, achizitionati fie prin comanda online, fie dintr-un magazin fizic un model care stiti ca i-ar placea. In acest demers Noriel va poate ajuta prin diversitatea modelelor propuse. In plus, daca optati pentru unul dintre modelele expuse pe site, veti beneficia automat de reduceri care pot sa ajunga si pana la 50% in aceasta in acesta perioada.