Pentru mamici pline de energie, indiferent cat au dormit noaptea, cafelim.ro vine cu o oferta bogata de cafea, in toate formele.
Bucuria venirii unui copil pe lume nu poate fi egalata de nimic.
Mai toti parintii acumuleaza multe nopti nedormite in primele luni de viata ale copilului, dar si dupa aceea, fie datorita dintisorilor, fie din varii motive, iar peste aceste perioade de nesomn trebuie sa treaca cumva.
De unde sa-ti iei atunci energia pentru ziua ce vine, pentru a face fata programului de la serviciu sau pentru a avea grija in ziua urmatoare de copil?
Foarte multe mamici au propriile retete de energizare, cea mai des folosita si la indemana este cafeaua. Pentru mine, cafeaua este indispensabila oricarei zile. Eu i-am descoperit de curand pe cei de la cafelim.ro, un magazin online de cafea, o destinatie pe care orice mamica ar trebui sa o tasteze pe calculator/ tableta/ telefon sau sa-si noteze numarul lor, unde pot comanda online – 0371.070.373.
Iata de ce aleg cafelim.ro, cafeaua nu este una obisnuita, este de cea mai buna calitate si veti gasi aici: capsule Lavazza Blue, cafea illy, capsule illy, cafea Lavazza, capsule Tchibo, cafea Pellini, cafea Segafredo, dar si alte tipuri de cafea rara.
Unde mai pui ca daca vrei sa-ti prepari profesional cafeaua, iti poti lua de la ei si espressoare. Mamele/tatii/ bunicii, intreaga familie vor fi incantati de un serviciu pe care cei de la cafelim.ro il pun la dispozitie, mai exact, espessoarele in comodat, practic, tu ca parinte/ bunic comanzi cafeaua si pentru comenzile facute la ei ce depasesc 300 de lei, primesti espressorul la tine acasa, birou sau in locatia aleasa de tine.
Pe mine una, cafeaua ma energizeaza si ma mentine in forma. Dintisorii lui Andrei imi dau de furca in fiecare noapte, dar cafeaua ma energizeaza. Comand repede pe cafelim.ro pentru ca e simplu, ofera livrare gratuita comezilor de peste 150 lei in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei, livrarea este gratuita pentru mamicile din tara.
Lista mea de cumparaturi pentru inceput de an contine cafeaua illy , pentru ca este de departe cea mai buna cafea, nimic nu se compara cu savoarea ei si am ales-o dintre toate sortimentele de cafea de la cafelim.ro, pe care il voi instala la loc de cinste la mine, in bucatarie.
Pe lista mea va mai fi cu siguranta si un expressor cu capsule de la illy, pentru ca imi va fi mai simplu sa-mi prepar cafeaua acasa, si sa-mi aleg ce varietate de cafea vreau ( mai tare, mai aromata, mai decofeinizata, etc.). Poate nu stiai, intr-o ceasca de cafea illy se regaseste savoarea unica a Italiei, este 100% cafea Arabica din 13 tari diferite, ambalata sub presiune si o prospetime unica care se regaseste in fiecare ceasca.
Cu siguranta, voi fi energica la inceput de an si pe tot parcursul lui cu ajutorul celor de la cafelim.ro.

Despre cafelim.ro

Este un magazin online de cafea, capsule cafea, espressoare, comodat espressoare si accesorii.
Ei vin cu servicii personalizate pentru familii, intelegand cat de important este sa fii un parinte in forma pentru copilul/ copii tai.
Marcile de cafea renumite la nivel international pe care ei le comercializeaza sunt: Lavazza, illy, Tchibo, Richard, Vergnano, Izzo,Lucaffe, MariaSole, Kimbo, Mauro, Izzo, Lucaffe, Passalacqua, New York, dar și alte sortimente de cafea rara.