Cunoști pantofi Crocs unici? Cu siguranță îi cunoști, pentru că este imposibil să treci indiferent pe lângă ei. Modelele surprind prin aspectul și funcționalitatea lor, de aceea merită să cunoști acest brand mai de aproape. Chiar merită!

Brandul Crocs – ce trebuie să știi?

Brandul este o companie americană de încălțăminte fondată în Florida în anii 90. În acea perioadă a fost creat primul model de papuci ai mărcii, cunoscut până în zilele noastre. Au câștigat interesul clienților cu aspectul lor neobișnuit și ușurința incredibilă. Acești pantofi Crocs pe answear.ro  sunt fabricați din plastic de înaltă calitate, ceea ce îi face absolut impermeabili și rezistenți la orice murdărie. Datorită acestui fapt, vor fi un plus excelent pentru stilul de plajă, dar și nu numai. Sunt grozavi și pentru stilizările urbane.

Crocs este un brand controversat în lumea modei – unii îl iubesc, alții nu sunt convinși de modelele oferite. Având în vedere căți fani a câștigat într-un timp atât de scurt, se poate spune cu siguranță că cei care nu au în garderobă o singură pereche de pantofi ai acestui brand se pare ca nu au avut ocazia să-i testeze pe propria piele. Crocs vizează atât femeile, bărbații, dar mai ales pe cei mai tineri. Acești pantofi emblematici nu sunt doar despre materiale Crostile de înaltă tehnologie. Sunt echipați suplimentar cu cleme care masează piciorul în timpul mersului și o talpă antiderapantă și sunt extrem de ușori. Primul și cel mai recunoscut model sunt papucii și sandalele de baie disponibile în multe culori diferite – de la combinații simple, discrete până la nuanțe mai îndrăznețe și chiar modele multicolore.

Brandul oferă încălțăminte pentru toată lumea. Totuși, trebuie recunoscut faptul că sunt cei mai populari printre cei mai tineri fani ai modei, care îi iubesc pentru culorile frumoase și accesoriile creative, precum elemente strălucitoare sau imprimeuri cu personaje de desene animate. Cu toate acestea, adulții sunt adesea înclinați să cumpere pantofi Crocs , mai ales dacă doresc să îmbine confortul cu un aspect la modă.

Ce modele Crocs poți alege?

Papuci și șlapi Crocs

Cel mai popular model de pantofi al acestui brand sunt șlapii cu o formă construită și cu găuri caracteristice. La prima vedere, par destul de specifici, dar după ce „i-ai cunoscut” câștigă simpatie pentru confortul la purtare pe care îl oferă. Ceea ce mai impresionează sunt culorile lor. Îi poți alege atât în ​​culori energice, cât și în unele mai domoale. Vara, în colecții apar și modele cu imprimeuri, care vor fi perfecte ca element de stil de vacanță și pot fi purtați alături de o ținută Desigual

Clienții mărcii apreciază, de asemenea, o selecție largă de șlapi și șlapi cu o formă ceva mai subtilă, care seamănă cu balerinii. Aceste modele surprind și prin culorile lor. Papucii captivează și prin imprimeuri extrem de feminine precum motive florale sau etnice.

Sandale Crocs

Pe lângă șlapi, sandalele Crocs sunt, de asemenea, foarte populare . De asemenea, modelele sunt realizate din material impermeabil care nu se murdărește și se adaptează ușor piciorului. Sandalele nu provoacă abraziuni nici în timpul căldurii cele mai fierbinți. Așa că se vor dovedi potrivite în timpul unei vacanțe la plajă. În plus, ele se disting și prin combinații de culori uimitoare, care sunt capabile să înveselească orice stilizare de vară și să îi ofere un pic de energie pozitivă. Sunt o alegere excelentă pentru orice fan al încălțămintei sănătoase, iar dacă vrei mai multe informații, verifică și următorul articol: Mizează pe confort – ce pantofi îți lasă picioarele să se odihnească?!