Noul UrbanKID, după 7 ani.
7
ANI
Parenting
As It
Should Be
Mereu am fost de părere că atunci când îți propui să faci ceva, trebuie să te apuci cât mai repede – pentru că o dată ce te-ai apucat se vor pune rotițele în mișcare și lucrul pe care ți l-ai propus se va întâmpla; guess what? mai repede decât dacă nu te-ai fi apucat.
Și când zic apucat, I mean it, adică să lucrezi direct, nu pe ciorne, nu încercând să îți ordonezi gândurile în cap, nu vorbind cu cine știe cine încercând să îți obții o validare înainte de a face pasul.
Deși teoria sună bine, am tot amânat momentul exact din motivele enumerate mai sus. Vorbesc despre Noul UrbanKID, care este într-o particică din mintea mea încă de când l-am pornit, de acum mai bine de 7 ani. Chiar acum, în Decembrie, se fac 7 ani de la primul articol.
Eh bine, m-am apucat. Știu foarte bine ce am de făcut, e departe de a fi gata, sunt multe pagini care trebuiesc refăcute, dar am început. Și asta e cel mai important. Am renunțat la tema de WordPress pe care o foloseam de cca 4 ani și am trecut la una nouă, mult mai modulară și care îmi va permite să acordez site-ul la planurile noastre de viitor.
Am simțit nevoia să actualizez un pic și sigla. I am no designer dar am vrut să transmit că KID-ul a crescut, s-a maturizat un pic și începe să știe ce vrea în viață. Mai lucrez, accept cu cel mai mare drag sugestii.

Articole publicate până acum

UrbanKID este despre:

  • experiențe autentice de parenting
  • prezență în viața de familie – atât ca și parteneri de viață cât și ca părinți
  • dezvoltare personală
  • mult offline / ieșiri în natură – veți vedea în curând
  • un shop online care să aducă un pic de claritate în nevoile unei familii moderne
  • păstrarea magiei până la vârste cât mai înaintate
“Am pornit urbankid.ro pentru că era foarte mult zgomot în tot ceea ce înseamnă site-uri de parenting, era foarte greu să găsești informația autentică și reală. Lucrurile s-au schimbat. Noi ne-am schimbat. În bine, din ce în ce mai bine.
Transformarea în UrbanKID vine ca răspuns la zgomotul din parentingul real, din experiențele care lipsesc în familii, în pofida supra-saturației de informație. Acesta este următorul pas către cea mai bună varianta a noastră.”
Transformarea se întâmplă LIVE, fără perioade de mentenanță. E un motivator puternic pentru mine să o fac cât mai repede și cât mai bine.
Mihai Dragomirescu
Co-founder UrbanKID
Dacă îmi lăsați un gând bun în comentarii, vi-l amplific!
Acest articol este în curs de actualizare…
Mihai.