Noi știm că voi vă doriți ce e mai bun pentru copiii voștri și așa este și normal, dar oare aveți idee care sunt alimentele cele mai sănătoase pentru bebei? Da, bine, cu toții știm despre dulciuri, fast food ori alte gustări pe fugă care nu fac altceva decât să potolească foamea prin aditivi alimentari ori alte adăugiri deloc naturate, dar aveți ideee cum se poate preveni obezitatea și diabetul și cum se manifestă alergiile alimentare, dar mai ales ce trebuie făcut atunci când există astfel de probleme?
Lăsând lucrurile nu tocmai vesele la o parte, vă spunem că pe 28 mai, de la ora 10:00, la Palatul Național al Copiilor din București, într-o frumoasă zi de sâmbătă, are loc evenimentul “Învață să ai un copil sănătos”, eveniment în cadrul căruia specialiștii vor vorbi cu părinții și viitorii părinți despre ce înseamnă hrana sănătoasă pentru copii și mai ales despre cât de importantă este alăptarea pentru bebeluși.
Multe întrebări și mult mai multe răspunsuri avizate vor face din întâlnirea specialiștilor de la Asociația Secretul Evoluției cu părinții un super eveniment dedicat… copiilor care papă corect și sănătos!

Concurs:

Acum vine partea cea mai interesantă! În mod normal, pentru a putea spune “Prezent!” la eveniment ar trebui să plătiți 20 de lei pentru fiecare bilet. Pentru că cei de la Asociația Secretul Evoluției ne sunt prieteni și pentru că noi suntem convinși că fiecare dintre voi ar vrea să poată oferi copiilor o hrană cât mai sănătoasă avem 5 bilete pe care le punem la bătaie. Eh, le punem la “bătaia click-urilor” mai exact.
Trebuie să:

  • Vă înscrieți la newsletter-ul nostru (veți primi un singur mail pe săptămână prin care vă mai anuțăm care sunt noutățile)
  • Să ne lăsați aici un comentariu aici prin care să ne spuneți că vreți să veniți la “Învață să ai un copil sănătos

Și gata! Doar nu credeați că vă punem să ne dați rețete sănătoase pentru bebei, deși nici asta nu ar fi o idee deloc rea, așa că dacă aveți rețete pentru papa bun și sănătos le primim cu drag, ba chiar promitem să le și încercăm și să vă spunem dacă ne-au plăcut sau nu. 😀
Termen limită – Viața e scurtă și concursul nostru și mai scurt! 😀 Sperăm să vă poarte noroc 13, pentru că vinerea aceasta, pe 13 mai, anunțăm câștigătorii trași la sorți cu Random.org, asta în cazul în care sunt mulți doritori.
PS – Dacă vreți să citiți mai multe detalii despre evenimentul de la final de mai vă trimit la comunicatul de presă unde veți găsi toate informațiile utile.
Așadar, vreți să învățați despre hrana picilor? 🙂
Sursă foto principală: shingleback/ Flickr.com.