love issue
Acum ceva timp a apărut al doilea număr al revistei Love Issue (realizată de Constantin Nimigean) sau revista care adună toate proiectele fotografice legate de Love și/sau de Issue. Ne iertați, dar am tot fost ocupați să vă povestim despre evenimente la zi și am întârziat să vă anunțăm așa cum se cuvine, în timp util, despre lansarea revistei.
Dacă în primul număr admiram fotografii superbe care scoteau în evidență evenimentele fericite și problemele din cuplu, a doua ediție a fost fix pe placul UrbanKid.ro. A nu se înțelege că prima nu ne-a plăcut, ba din contră, dar în doilea număr toate fotografiile sunt legate de momentele fericite și problemele familiilor.
Constantin Nimigean spune despre acestă ediție „Love Issue #2 abordează tema familiei cu întâmplările, problemele și fericirile din jurul acesteia și am încercat să găsesc câteva exemple din fiecare. Subiectul la care am lucrat personal este cel legat de Ana-Maria Ilinca, o tânără care la 20 de ani, în plină carieră de top-model, a rămas însărcinată”
love issue nr.2
Noi ne-am bucurat tare mult când am văzut atâtea fotografii frumoase cu familii și mai ales cu cei mici și vă invităm și pe voi toți să vedeți toate proiectele din Love Issue nr. 2.
Eu una recunosc, cel mai mult mi-au plăcut proiectul lui Narcis Virgiliu, God’s View, și fotografiile realizate de Elizabeth Fleming, care are o definiție foarte frumoasă despre viață: “Life is series of small moments“. Momente mici și frumoase pentru că fotografiile din Love Issue nr. 2 ale artistei  sunt de partea Love și nu Issue. 🙂
Vouă care proiect din revistă vă place cel mai mult? 🙂
Foto 1 – Narcis Virgiliu
Foto 2 – Elizabeth Fleming