Când am trecut pragul noului magazin ZooperKidz, din noul mall Promenada, mi-am zis în gând, încurajându-mă totodată – God help me! Și asta nu pentru că eram cu domnișoara după mine (sincer, nu mă simt pregătită să o iau cu mine acolo) ci pentru că, dintr-o dată, copilul din mine a început să se uite cu ochii mari printre rafturi și să-și dorească lucruri.

Nu avem casa plină de jucării și plușuri și prințese. Cred că suntem într-o limită normală (chiar sub-normală). Nu ne uităm în fiecare zi la desene animate și atunci când ne uităm, nu este totul cu prințese sau Mickey Mouse. Dar avem jucării de pluș acasă cu monștrii din Monsters Inc, îl avem pe puiul de leu Simba din Lion King, vreo două Minnie-uri, pe Merida din Brave și încă vreo două prințese (firește, tot Disney). Ba, ca avem si Mickey Mouse Club House și gașca lui Mickey. Și avem și cărțile cu poveștile (mai noi sau mai vechi) din lumea Disney. Și câteva puzzle-uri și jocuri interesante – guess what – tot Disney. Și tot sincer, mi se pare fascinantă lumea Disney. La fel de fascinantă i se pare și domnișoarei, așa că nu pot să-i spun… vai mămică, de ce vrei tu tot timpul să te uiți la desenele astea sau să citești cărțile astea…când mie chiar îmi plac.

Este nevoie de un echilibru în toate. De aceea îi oferim copilului nostru, pe lângă posibilitatea de a alege și o gamă largă de unde să aleagă și culmea, nu se gândește doar la prințese și prinți și regi (deși, în poveștile pe care le inventează cam asta predomină). Are și dinozauri și mașinuțe și cai și bucătărie, aspirator, mătură, mop, castane, frunze, bețe, pietre, materiale textile, bebeluși (negri sau asiatici), tot felul de minunății pentru pictat și desenat. Mi se pare interesant cum din fiecare experiență cu cărțile sau chiar desenele animate Disney, chiar învață niște lucruri, niște noțiuni despre care tot discutăm apoi și le vedem și în viața de zi cu zi. Spre exemplu a fost foarte impresionată de prințesa (atipică) Merida, care este foarte curajoasă și are arc și săgeți și cu această ocazie, are și Ioana arc, săgeți, scut și sabie. Prințesele sunt și delicate, blânde, frumoase și harnice dar sunt și curajoase, îndrăznețe, greșesc sau își repară greșelile, visează și acționează. Și până la urmă cam așa este (sau ar trebui să fie) și în viața de zi cu zi, nu?

Mă întorc la acest magazin, unde s-au adunat (și se vor mai aduna) cam tot ce poți visa și gândi, în ceea ce privește universul Disney (de la căni, ghiozdănele, costume de bal până la cărți, jocuri etc).

magazin copii disney

Din comunicatul de presă  – despre ZooperKidz

Ovidiu Stroescu, CEO ZooperKidz: “Mi-am dorit mereu sa am ocazia de a recrea acea lume fantastica ce m-a insotit pe mine de-a lungul copilariei, cred ca toti am ramas copii in adancul sufletului si cred ca odata cu deschiderea ZooperKidz ca am reusit imi realizez aceasta dorinta. A fost un proiect ce s-a derulat cu o viteza ametitoare in ultimele doua luni, un volum de munca imens din partea intregii echipe si sunt nespus de bucuros ca am reusit sa il ducem la bun final pana la data deschiderii, mai ales ca eforturile au fost impresionante”

magazin disney copii

Despre ZooperKidz: ZooperKidz vine in intampinarea parintilor care cauta cele mai bune produse pentru copiii lor, fie ca este vorba de imbracaminte, jucarii sau jocuri educationale. Intr-un spatiu de peste 160 mp, copiii vor putea descoperi un univers intreg special creat pentru ei: cea mai completa gama de produse Disney, de la colectii de haine personalizate cu cei mai indragiti eroi, accesorii pentru scoala, la produse home deco, jucarii, figurine, filme, carti, seria de gaming Disney Infinity, toate se pot regasi deja pe rafturile magazinului. Dincolo de toate acestea, ZooperKidz isi propune sa devina un loc magic pentru parinti si copii, transformand o simpla iesire la cumparaturi intr-o experienta mult mai bogata si interesanta. Astfel, magazinul a fost gandit si conceput in asa fel incat sa recreeze universul povestilor Disney, iar clientii sa fie transportati intr-o lume magica, plina de culoare si voie buna.

DSC_2003

Cu Andreea din Casuta Fericita si Bogdana

Eu și mămica urbană Ana

Eu și mămica urbană Ana

Cupcakes de la SweetDelights

Cupcakes de la SweetDelights