Pufinas, universul produselor de calitate, pentru copii și părinți3 min read

by | Nov 26, 2020

Pufinas
Din nevoie de a oferi ce e mai bun celor mici, căutăm produse de top pentru îngrijirea copiilor. Încă din etapa bebeluşească suntem axați pe o gamă premium de articole. Din fericire sunt opțiuni destul de vaste; magazinele de nișă vin cu oferte care mai de care. Remarcăm și Pufinas în acest univers, un eshop perfect pentru mame perfecționiste și taţi încântați să aleagă dintr-o gamă de top produse de calitate pentru copil.

Povestea Pufinas

Poate că nimeni nu înțelege mai bine un părinte ca…un alt părinte. Așadar Pufinas a devenit un brand solid având la bază mai întâi de toate pe cei care ei înșiși au experimentat această aventură a vieții, de a fi părinte.

Pufinas are un istoric deja pe această nișă; înființată din 2012, firma a pornit de la ideea de a oferi părinților tot ce au nevoie pentru copiii lor, la fiecare etapă de dezvoltare. Produsele regăsite aici sunt de mare ajutor, în primul rând pentru cei care sunt la faza de amenajare a cuibului și gândesc ceea ce va avea să fie și primul loc în care bebelușii cunosc dragostea și căminul lor – camera. 

Regăsim o vastă gamă de patuturi bebe, cu prețuri avantajoase. Sunt lucrate din lemn, cu design minimalist și atractiv, excluzând vopseaua toxică. O grijă pentru detalii ne face să remarcăm că orice tip de pătuț regăsit aici, fie că vorbim de cele din lemn sau cele pliabile, are colțuri rotunjite și risc zero de accidentare.

Cei de la Pufinas sunt preocupați în mod constant să îmbogățească paleta de opțiuni. Caută produse sigure, practice și de calitate. Sunt în mare parte produse în UE. Doar la categoria de patuturi copii sunt regăsite sute de exemple, unele în set complet, în ofertă cu saltea inclusă spre exemplu. Alături de acestea regăsim cărucioare, produse de igienă, articole pentru mame, accesorii, mobilier pentru camera celor mici sau jucării nenumărate.

Distracție de sezon

Vine iarna, bine-mi pare ar spune orice copil dornic de joacă. Sezonul rece are și el distracțiile specifice. Cine nu își amintește spre exemplu despre sănii. În variantele propuse de Pufinas, sania este loc confortabil și sigur și îmbină distracția cu atenția pentru tot confortul celui mic.

Deloc privați de această distracție sunt bebelușii pentru care recomandarea este de a achiziționa o sanie stabilă, rezistentă, din oțel de calitate. Nu doar cadrul său contează, ci și faptul că poate dispune de sac călduros. Un sac îmblănit poate fi achiziționat și separat, în cadrul aceluiași eshop, pufinas.ro.

Săniile regăsite aici sunt recomandate pentru bebelușii de până la un an și până la vârstă adultă. Sunt de calitate poloneză, unele cu spătar reglabil și sistem practic de manevrare. Includ și sistem de siguranță de tip centură. Vor scoate din buzunarele doritorilor câteva sute de lei, dar distracția va fi pe cinste!

Pufinas dispune de opțiuni de produse potrivite pentru orice sezon, dedicate bebelușilor încă din primele luni de viață. Ofertele disponibile sunt regăsite în cadrul paginii oficiale.

Contact:

+40768.886.856

+40785.808.298

contact@pufinas.ro

STR. MEHADIEI 16, Sector 6, București