Mâine, la Libăria Bastilia poveștile sunt ale pădurii, pentru că de la ora 11:00 începe atelierul “Poveștile Pădurii”, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Este vorba despre o activitate senzorială, menină atât să educe copiii, cât și să îi distreze.

Este un atelier senzorial în care cu ajutorul poveștii, călătorim alături de personajele principale în lumea senzațiilor. Vom mirosi, pipăi, vedea secvențe de teatru de umbre, vom asculta și folosi mici instrumente: toba, drâmba, ocarina, fluierașul etc. Vom crea câteva secvențe muzicale cu obiecte din natură gen: pietricele, crengi… Vom cânta, vom modela lutul creînd mici casute piticilor si vom realiza spiriduși folosin conurile și lutul. Iar la sfârșit vom învăța câte ceva despre prietenie și natură

povestile padurii
Dacă povestea de mai sus vă atrage atunci trebuie să știți că pentru a participa trebuie să dați un mail pentru înscrieri la adresa de mail beatriceiordan [@] yahoo [.] com sau să dați un telefon la numărul 0723.471.600 – Beatrice Iordan. Un bilet costă 30 de lei pentru copii, iar părinții pot participa gratuit alături de cei mici.
Distracție plăcută!
Aflați mai multe despre atelier și din comunicatul de presă, din secțiunea dedicată.