Toți tații merită premiați pentru susținerea necondiționată și pentru suportul pe care-l oferă familiilor lor, dar există câteva exemple de tați care au făcut lucruri puțin spus speciale pentru copiii lor, dintre acestea câteva mai jos (despre unii tătici am mai scris în trecut, despre alții abia acum am aflat):
Nils Pickert a acceptat faptul că fiul său preferă să se îmbrace cu fuste altfel. El a lăsat pantalonii în dulapul de acasă și își susține copilul prin a se îmbrăca fix ca el, în loc să-l oblige să se îmbrace așa cum societatea ne obligă să o facem. O dovadă de curaj nemărginit de care ne-am dori ca toți părinții să dea dovadă.
tata care imbraca fusta
Daniel Sherrouse nu a sărbătorit cu prietenii în oraș prea mult timp atunci când a aflat că soția sa este însărcinată, ci a început să construiască un simulator nava spațială pentru copilul său. După nu mai puțin de 10 ani de muncă, a reușit să finalizeze construcția care imită perfect o navă spațială. Cât de cool poate să fie asta?
nava spatiala
Știu de tați lăudați că fac pachetele copiilor pentru școală, dar nu știam de David Laferriere, un designer care și-a pus amprenta pe pachetul cu mâncare al copilului său. În fiecare dimineață, timp de cinci ani de zile, el a decorat pachetul de mâncare al copilului cu diferite desene.
desene pe pachet
Despărțirile pot fi dureroase, chiar dacă sunt de scurtă durată. Nu pentru Dale Price care a decis ca totul să fie diferit. El a folosit în total 170 de costume, pe care le-a îmbrăcat zi de zi pentru a-și lua la revedere atunci când copilul său pleacă spre școală. De la Terminator la Merida, toate au fost personaje pentru dimineți vesele.
costume
Când v-ați dat ultima dată într-un roller coaster? Dar dacă ați avea unul în curtea din spatele casei? Un tătic a construit unul pentru fiica sa.
roller coaster
Mai multe povești despre tați care merită toate premiile din lume găsiți pe mashable.com.
Sursă foto principală: Kimberly Vardeman/ Flickr.com.