Crosurile „Campionii Sănătății” au loc mâine, în Parcul Alexandru Ioan Cuza. De la ora 11:00, micuții se aliniază cuminți la linia de start și vor participa la o competiție amuzantă și cât se poate de benefică pentru sănătatea lor.
Dacă vă sună cunoscut, atunci vă mai spun că de șase ani se tot organizează, în fiecare primăvară, astfel de evenimente, în cadrul cărora sute de copii și adulți află despre mișcare, beneficiile acesteia și cum pot duce o viață mai sănătoasă.
Întrecerile sunt organizate de Asociația EMOVERE și RO Club Maraton și sunt împărțite pe categorii de vârste: de la doar 6 luni, la 11 ani, cu mențiunea că micuții de până la 2 ani nu participă efectiv la competiție. Dacă ai voștri sunt micuți sunt așteptați să facă mișcare de mână cu voi, va fi sigur fun. De asemenea, copiii care nu au încă 2 ani vor participa alături de părinți la demonstrații de gimnastică, împreună cu kinetoterapeuti specializați în lucrul cu cei mici.
Întâlnirea se dă la intrarea în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) la intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății, pe aleea principală din spatele statuii lui Al. I. Cuza.
Dați play mai jos pentru a vedea cât de fun a fost ediția de anul trecut:

Sursă foto: zhurnaly/ Flickr.com.