Filmul  Ho Ho Ho este o poveste amuzantă în care Moş Crăciun (Ştefan Bănică) vine chiar din Titan şi nu de la Polul Nord. O poveste cu şi despre un băieţel (Horaţiu) care se pierde de mama lui (Alina Chivulescu) în Mall şi de aici începe aventura. Copilul întâlneşte o bandă de Moşi, care încerca să jefuiască un magazin de bijuterii si… doar n-o să povestim tot filmul, merită văzut!
Dacă vrei să-ţi duci copilul să vadă Ho Ho Ho, trebuie să ştii că nu e chiar un film pentru copii mici. Va fi nevoie să dai explicaţii la fiecare scenă  ca să nu rămână cu impresia că Moş Crăciun fură, loveşte copiii, mănâncă hamburger şi cartofi prăjiţi de la McDonalds sau că la Polul Nord există hamburgeri făcuţi din carne de la animalul de hamburger.
[singlepic id=35 w=440 h= float=center] Va fi, cu siguranţă, pe placul băieţeilor de la 6-7 ani în sus: are scheme de lupte la care participă chiar băieţelul, Horaţiu, şi se vor identifica perfect cu personajul. Pe cei mici, însă, mai mult îi va deruta povestea asta. Pentru ei va fi ca şi când tu ai afla acum că 1+1=3 şi nu cu 2, aşa cum ai învăţat toată viaţa.
Filmul rulează deja la toate cinematografele din oraş, preţurile diferă şi e imposibil să-l ratezi, mai ales după ce vede copilul afişul acela colorat, cu Moş Crăciun alături de copil.
Şi, după ce tot filmul copiii stau în dubii şi nu ştiu ce să mai creadă (dacă ăla chiar e Moş Crăciun adevărat, dacă Moşul chiar există sau e o invenţie a părinţilor), finalul îi trimite la loc în banca lor prin vorbele Moşului (Ştefan Bănică): “Unele lucruri există, chiar dacă nu există.”
Mai jos, trailerul:

Imagini din Ho Ho Ho Facebook Fan-page
[nggallery id=8]