Voi sări este beneficiile consumului de lapte zilnic, pentru că sunt convinsă că știți despre toate, astăzi vreau să vă anunț despre existența unui super concurs – “Orașul de lapte”, concurs destinat școlarilor din clasele I – VIII din România.
Ce trebuie să facă cei mici? Să construiască fizic un orășel din cutii lapte… mai că ne-am băga și noi adulții în așa competiție, nu? 🙂
La concurs trebuie însă să se lucreze în echipe, ce trebuie să fie formate din minim 2 și maxim 10 elevi + un cadru didactic coordonator, iar în funcție de vârstele copiilor cerințele sunt diferite.
Eu vă mai spun că machetele cu orășelul de lapte trebuie să fie gata până pe 22 octombrie, la ora 11:59 dimineața și că ar fi cazul să începeți să strângeți cutiile de lapte și să vorbiți cu cei mici, pentru a-și găsi echipă și profesor coordonator, pentru că premiile sunt mari și utile (laptopuri, video proiectoare, tablete și multe altele).
Toate detaliile despre concurs le descoperiți pe laptescolar.ro noi vă urăm succes și să nu săriți în nicio zi peste cana cu lapte. 🙂