E destul de greu să faceți “lecții” cu cei mici, iar despre cele cu metode tradiționale nici nu cred că se pune problema. Copiii învață mult mai ușor atunci când se joacă și chiar dacă mulți dintre voi veți considera, și asta pe bună dreptate, că jocurile care îi țin pe copii departe de calculator sunt mai bune, de data aceasta vă propun niște jocuri online.
Le-am găsit pe bbc.co.uk și sunt toate în engleză. De la unele prin care cei mici învață cum se numesc diverse flori, legume sau fructe în engleză, prin alegerea lor după ce au auzit cum se denumesc, la unele ceva mai complicate prin care sunt rugați să aleagă obiectele care strălucesc sau în care sunt nevoiți să compună cuvinte și să aleagă literele cuvintelor din opțiunile date.
Foarte interesant și bine de știut este faptul că jocurile sunt unele colorate și că mai mult decât sigur îi vor atrage pe cei mici, iar partea educativă este clar “atinsă”, dar mai bine vă las pe voi să le descoperiți online pe bbc.co.uk, sunt simple, educative, se încarcă imediat și chiar sunt distractive.