În iulie, se anunță super programe pentru copii, sub îndrumarea celor de la Școala de Arte și Maniere. Cu distracție, voie bună, zâmbete și presărat din când în când niște înformații interesante și utile, școlile de vară se transformă în joacă… de copil.
Programul este de luni până vineri și cum sunt multe, eu vă povestesc doar despre primele programe deocamdată. De nu puteți să ajungeți la aceasta sau vreți să vedeți și care sunt temele celorlalte școli de vară, atunci accesați comunicatul de presă din secțiunea noastră specială și veți da de toate.
Așadar, între 2 și 5 iulie, copiii pasionați de astronomie sunt invitați să ia parte la Școala de Vară de Astronomie (dedicată celor cu vârsta cuprinsă 8-13 ani). Alături de Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic ”Amiral Vasile Urseanu” din București, vor parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra şi oprindu-ne în cele mai îndepărtate galaxii ale Universului.
Continuăm cu săptămâna 9-13 iulie cu un alt atelier pasionant pentru cei mici, Școală de vară de arta actorului pentru copii (6-13 ani), în compania actriței Smaranda Caragea, carismatica actriță ce interpretează vocea Hannei Montana din celebrul serial de televiziune.
Locația este la sediul Școlii de Arte și Maniere, adică pe Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 28B, mezanin, ap. 2, int. 2, iar detalii referitoare la taxele de curs, orele de începere și modalitatea de înscriere le găsiți direct pe site-ul scoaladeartesimaniere.ro.
Să vă distrați!
Sursă foto: RichardBH/ Flickr.com.