Ingrediente:

  • 200g unt de migdale
  • 100g pudră de roșcove (carob)
  • 100g zahăr brun sau alt îndulcitor natural
  • 100g nuci
  • fulgi de cocos pentru ornat

Mod de preparare:

Untul de migdale se obține prin măcinarea sâmburilor de migdale în robotul de bucătărie. La început, aceștia se procesează la viteză medie și veți obține o făină. Continuați să mixați, amestecând din când în când compziția cu o spatulă, până când uleiul de migdale este eliberat și făina se transformă în unt.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: king_david_uk/ Flickr.com.