Vă întreb asta pentru că știu că nu e tocmai ușor să le explicați piticilor să stea cuminți, pe motiv că este necesar să aflați care este temperatura corpului lor și că termometrul trebuie să înregistreze corect.
Țin minte că atunci când eram mică nu suportam nici gândul că termometrul rece va fi pentru câteva zeci de secunde bune lipit de mine și atunci când se punea problema de luat temperatura aș fi putut face orice altceva în afară de stat cuminte.

Am descoperit Easy Read Thermometer, un termometru cu un design special pentru copii, care nu deranjează, nu e rece și, mai presus de atât, indiferent de cât de mult se mișcă cei mici, el rămâne la locul lui. Display-ul de tip LED îi ajută pe părinții îngrijorați să afle cât de repede care este temperatura celor mici, deci totul are loc rapid și simplu, cât să nu se prindă.
Pentru că după o veste bună urmează și una nu tocmai strălucită, vă mai spun că termometrul este, pentru moment, în stadiul de proiect, dar sperăm să fie scos cât de repede pe piață.
Voi ce termometru folosiți pentru cei mici?
Sursă foto: yankodesign.com.