Dacă nu aveţi planuri mâine sau dacă încă nu v-aţi decis 100% cu privire la care sunt activităţile în care s-ar putea implica ai voştri în această lună, atunci haideţi la atelierele de ilustraţie de carte. Am spus “în această lună” pentru că abia acum incep, dar ele durează ceva, deci în cazul în care nu ajungeţi acum nu vă pierdeţi speranţele pentru că vor mai fi ocazii.
Tema tuturor întâlnirilor este universul cărţilor pentru copii, iar în noiembrie se discută despre Universul poveştilor lui Hans Christian Andersen, povestea la ilustraţia căreia vor lucra copiii înscrişi la atelier va fi “Crăiasa zăpezii”.
Ce vor face mai exact cei mici? Păi, vor experimenta tot felul de tehnici şi de modalităţi de ilustrare a fragmentelor din poveste. De la tempera pe carton, la pictură pe sticlă sau pe lemn. Aşa-i că sună foarte bine?
Vă mai spunem doar că e oarecum obligatoriu să ajungeţi aici cel puţin un week-end, adică şi sâmbătă şi duminică, pentru că, în timp ce sâmbătă se realizează schiţa, duminică are loc partea practică, deci şi pictura propriu-zisă.
Detalii despre preţ şi programul exact veţi găsi pe blogul Cărtureşti.
Cum vi se pare atelierul?