Acum ceva vreme ți-am povestit totul despre UberX din perspectiva pasagerului iar astăzi îți vom arăta câteva motive pentru care te-ai putea înscrie ca și Uber Driver și cum să o faci.
Ați început să circulați cu Uber? Cum vi se pare? ?‍?‍?‍??????

Vestea bună e că UberX e din ce în ce mai mișto și e civilizat, sunt din ce în ce mai multe mașini pe traseu și absolut toți șoferii pe care i-am prins noi au fost oameni cumsecade, am purtat numai conversații plăcute, ba chiar am făcut schimb de cărți de vizită sau de contacte. Nu mică ne-a fost mirarea când am găsit chiar șoferi parteneri Uber care sunt părinți și care aveau în mașină scaune auto de copii.

și? voi când ați primit ultima data un email de la un șofer de taxi? thought so!
Posted by Mihai Dragomirescu on Thursday, June 4, 2015

Una dintre grijile noastre ca și părinți, atunci când călătorim cu cei mici în mașină este siguranța auto – și avem o sumedenie de articole pe tema asta. Șansele de a găsi un scaun auto de copil într-un taxi sunt foarte mici – pentru că întotdeauna portbagajul va fi ocupat de instalația GPL sau va trebui să fie liber pentru o eventuală cursă a unui client cu multe bagaje.
Le-am propus celor de la Uber România să aducem împreună la București serviciul Uber Family – serviciu existent în US și care pentru o supra-taxă te lasă să comanzi o mașină care vine cu scaun auto de copil – serviciu lansat în US în colaborare cu un site de parenting.
Evident că nu e ceva ce se poate implementa peste noapte și necesită o planificare atentă și aprobări peste aprobări dar primul pas pe care noi îl vom face și pe care vă încurajăm și pe voi să îl faceți este – să devenim șoferi parteneri Uber – pentru că cine este mereu cu gândul la siguranța celor mici în trafic dacă nu un părinte care deja are aceasta grijă pentru copiii săi. ?‍?‍?‍?
Avantaje:

  1. Avem deja scaun auto – ba chiar și pentru copii mai mari și pentru copii mai mici – și sunt deja montate în mașină
  2. Uneori (ce-i drept destul de rar) se întâmplă să avem câteva ore libere
  3. Nu ne deranjează absolut deloc să ne completăm veniturile
  4. Așa cum am socializat cu alți șoferi partneri Uber așa ne va plăcea cu siguranță să socializăm cu cei pe care îi vom duce la destinația lor
  5. Ne facem singuri programul. Putem să fim activi în sistem oricât de puțin sau de mult – când vrem să primim curse, ne trecem online în sistem

Am stat de vorbă cu Uber România și am aflat ce trebuie să facem ca să devenim șoferi parteneri Uber.
Ca și acte, avem nevoie de:

  • Carnet de conducere valabil cu vechime de minim 1 an
  • Act de identitate & vârsta minima 21 ani
  • Cazier judiciar curat
  • Cazier auto (cât se poate de curat) – așa cum vă spuneam Uber acordă maximă importanță siguranței și nu colaborează cu persoane care au avut abateri frecvente de depășire de viteză legală și nu acceptă nicio abatere mai gravă de tipul condusului sub influența băuturilor alcoolice
  • Talonul masinii
  • Asigurare RCA Valabila
  • Împuternicire notariala/adevarinta de la firma daca masina nu este pe numele nostru

Apoi, mașina ? trebuie și ea să îndeplinească câteva condiții de bun-simț:

  • Masina în 4 sau 5 uși trebuie să fie din 2005 sau mai nouă (vechime maximă 10 ani)
  • Asigurare valabila
  • În stare foarte bună, fără avarii

Se acordă bonusuri săptămânale pentru numărul de curse – dar criteriile se mai schimbă. Vom fi plătiți săptămânal iar restul detaliilor le puteți afla la interviul la care veți fi programați după ce vă înscrieți mai jos.
Eh? Ce ziceți? Ne facem flotă auto de părinți? ?
[dt_button size=”big” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”http://j.mp/uberkid-driver” target_blank=”true”]Formular înscriere șofer partener Uber[/dt_button] Încă nu sunteți convinși? Lăsați întebările voastre în comentarii, mai jos