Tema: Florile și copilăria

Pui de compunere 1
Florile se plimbă printre nori cu Copilăria. Florile susțin că ele aduc cea mai multă fericire oamenilor. Copilăria le contrazice, explicând că ea le aduce cea mai multă fericire oamenilor. Imaginează-ți cum arată personajele, în ce decor se plimbă, cum s-au întâlnit și cum decurge conversația, ce argumente aduce fiecare, la ce concluzie ajung.

Pui de compunere 2
Este lucru cunoscut că florile au o relație specială cu copilăria. Ele au rolul de a se asigura că toți copii sunt fericiți și au o copilărie frumoasă. Imaginează-ți cum pot florile să facă acest lucru, cum își împart sarcinile, cum observă și urmăresc copiii și în ce fel interacționează cu ei pentru a-i face fericiți. Închipuie-ți și ce se întâmplă pe măsură ce natura și florile sunt gonite din orașe și înlocuite cu blocuri înalte de sticlă…

Pui de compunere 3
Descrie cum văd copiii florile. Copilăria este o perioadă agitată, în care suntem asaltați de o grămadă de informații. La început, copiii văd florile ca pe niște ființe care îi ajută să înțeleagă lumea din jurul lor. Imaginează-ți cum evoluează relația copiilor cu florile pe măsură ce cresc, în ce moment se încheie copilăria și cum văd atunci tinerii florile.

Spor la scris!