Familia în Natură
<div align=center><div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/Familia-in-Natura-731347933695958/" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div></div>

Organic Days și UrbanKID te cheamă la o experiență memorabilă cu Familia în Natură.
RETREAT HOLISTIC PENTRU FAMILIA TA CU:

Vernon Foster & Ioana-Maria Iliuț
Native American Wisdom

CĂLINA DINCĂ
PEDAGOG WALDORF

ALEXANDRA SOLOMON
INSTRUCTOR ASHTANGA YOGA

IOANA LAZĂR
ARTIZAN HRANĂ VEGETARIANĂ

10-12

FEBRUARIE 2017

Familia în Natură

RETREAT HOLISTIC PENTRU FAMILIA TA

 • Locuri rămase
Programul Weekendului
Familia în Natură - Program

Ia-ți familia și hai cu noi în Natură! Vino să te bucuri de aer curat, de peisaje de poveste, oameni faini și experiențe benefice pentru tine și familia ta. Noi am creat mediul ideal pentru ca fiecare membru al familiei să își încarce bateriile. Avem un weekend în mijlocul Naturii, înconjurați de oameni faini care vor avea grijă ca tu să te relaxezi și să te reconectezi iar copiii să zburde liberi în natură.

Ne-am ocupat de tot pentru tine astfel încât  încât cei mici să se conecteze cu natura și cu caii de la Maggie’s Ranch, timp în care tu vei afla de la invitatul special taine despre cum își cresc copiii nativ americanii. Te răsfățăm cu Yoga, masaj thailandez și cea mai bună hrană vegetariană. O zi cu partenerul, o zi cu cei mici pentru un weekend transformațional. Retreat holistic pentru familia ta. Fii prezent.

Avem loc doar pentru 10 familii.

Unde? În zona Bran, la 167 km de București. Ne așteată 2 cabane comfortabile unde vom fi doar noi. Nu deranjăm pe nimeni, nu ne deranjează nimeni. Locația exactă o veți primi după înscriere.

Când? Ajungem vineri, în tihnă, când putem – mai după-amiază sau mai pe seară. Cina ne așteaptă începând cu ora 20:00.

Ce? Magie pentru familii. Vezi programul detaliat aici în pagină cât și prezentarea oamenilor care ne vor însoții.

Cabana din Groapa Frumoasă
Avem grijă de suflet…
Vernon Foster

Vernon Foster

Lider nativ american din tribul Klamath Modoc

Invitat Special Vernon Foster & Ioana-Maria Iliuț ne vor facilita în prima parte a zilei de sâmbătă o călătorie în lumea familiei de trib nativ american: “Bărbatul și femeia – în viziunea nativ americană” iar după-amiază vom vorbi despre: “Parenting-ul tradițional în cultura triburilor de nativi americani”.

Cea mai înaltă chemare a unei femei este să îl conducă pe bărbat la sufletul său, pentru a-l uni cu sursa; cea mai josnică chemare a ei este să seducă, separându-l pe bărbat de sufletul său și lăsându-l să rătăcească fără un țel. Cea mai înaltă chemare a unui bărbat este să protejeze femeia, astfel ăncât să fie liberă să pășească nestingherită pe acest pământ. Cea mai josnică chemarea a lui este să o ambuscheze și să își forțeze calea în viața unei femei.–proverb Cherokee

Călina Dincă

Călina Dincă

Zâna bună a copiiilor noștri, Pedagog Waldorf

Copiii vor petrece timp magic alături de Călina Dincă, pedagog Waldorf și om autentic cu o experiență bogată în respectarea individualității și nevoilor celor mici.

Poate cea mai bună recomandare pe care am putea să o scriem despre Călina este faptul că copiii noștri merg la școala unde Călina este învățătoare și când am construit acest proiect, am avut-o în vedere de la început ca și protector și gardian al timpului celor mici.

Vă avertizăm că există un risc puternic ca cei mici să se îndrăgostească de ea. Nu s-au constatat efecte adverse.

“În viață, copiii nu își vor aduce aminte despre cea mai bună zi a lor la televizor”
Dar și de trup…
Alexandra Solomon

Alexandra Solomon

Terapeut. Masaj tradițional thailandez. Instructor Ashtanga Yoga

Alexandra și-a descoperit calea in 2007 cand a început practica de Ashtanga Yoga. De atunci și-a dedicat toata energia în aceasta direcție, predând de peste 9 ani. Și-a îmbogățit mereu cunoștintele călătorind prin lume și studiind cu profesori renumiți, ca: Sharath R.Jois, Nancy Gilgoff, Tarik Van Prehn si Lea Perfetti, Ronald Steiner, Bobbi Misiti, Mark si Joanne Darby. Din dorinta de a oferi mai mult studenților săi a călătorit în Tailandia și a învățat masajul traditional tailandez, terapie complementara practicii yoga. În 2015 a absolvit The Institute For Integrative Nutrition, astfel putând oferi și programe de health coaching și consiliere nutrițională. Alexandra este o fire caldă și generosă, iar clasele ei sunt presărate cu multe detalii și “trucuri” savuroase.

În retreat, Alexandra ne va ghida o sesiune de Yoga sâmbătă și duminică dimineață.

EXTRA! După-amiaza este rezervată sesiunilor individuale de terapie corporală prin masaj tradițional thailandez. Sesiunea durează 2h și are un cost de 150 lei. Menționați la înscriere dacă doriți.

 

Ioana Lazăr

Ioana Lazăr

Artizanul hranei noastre

Dintre toate pasiunile care îi animă existența, Ioana a ales să dedice ultimii 5 ani pregătirii hranei, o lume plină de culoare și vitalitate, dar și un spațiu care a susținut-o pentru a se descoperi în curgerea creației și în actul dăruirii. Nu se consideră ‘chef’, ci mai degrabă un artizan care crede că “Small is Beautiful” și că hrana ne sprijină în a ne re-găsi pe noi înșine și comunitatea. Despre mâncare și alte mistere, please check makeawish.rocks.

Ioana ne va pregăti cu iscusință toate mesele de vineri seară și până duminică. Meniul este lacto-ovo-vegetarian și îl veți primi după înscriere.

 

Copiii, vor fi și ei răsfățați.
Curs de HORSEMANSHIP la Maggie’s Ranch: copiii vor vedea căluții, vor afla cum se îngrijesc, ce mânâncă, vor învăța să încalece și să descalece corect, vor călări asistați de un instructor de călărie.
 • Joacă în natură sub îndrumarea Călinei
 • Învățăm împreună jocul cu copiii noștri
 • Facem foc de tabără și cântăm (instrumentele muzicale sunt binevenite)
Cadouri organice pentru familia ta:
Apă florală Atinge Organic
Apă Florală oferită de Atinge Organic
Kokedama de la Sâmbure
Kokedama oferită de Sâmbure
Yes, it’s (too good to be) true.

Înscriere

Dacă rezonezi cu programul propus, înscrie-te cât mai repede pentru că avem loc doar pentru 10 familii.

Investiție pe termen lung în familia ta:

 • Pachet Vineri – Duminică: 1.600 lei / familie
  (cazare, mese pensiune completă, acces la tot progamul descris)
 • Mai mult de 1 copil în familie? + 100 lei / copil
 • Sesiune individuală masaj thailandez (2h): 150 lei

Înscrierea conține și o întrebare de mini-interviu. Încercăm să grupăm familii care se aseamănă 🙂

Pentru a rezerva un loc pentru familia ta va fi necesară achitarea unui avans de 500 lei. După înscriere vei primi pe email confirmarea și detaliile de plată.

Retreat-ul se ține doar dacă se înscriu minim 6 familii.

IMPORTANT

 • Dacă ajungi vineri mai devreme, să ai pregătită o gustare
 • Programul este gândit pentru copii de cel puțin 4 ani și care pot sta 2-3 ore fără părinți.
 • Retreat-ul se ține doar dacă se înscriu minim 6 familii.
 • Fiecare copil are nevoie de 2 schimburi de haine pentru zăpadă.

Formular înscriere Familia în Natură, 10-12 Februarie 2017

<!-- Change the width and height values to suit you best --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="typeform-widget" data-url="https://urbankid.typeform.com/to/iSbXt3" data-text="familia-in-natura-1" style="width:100%;height:400px;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script>(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id='typef_orm',b='https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/';if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,'script');js.id=id;js.src=b+'widget.js';q=gt.call(d,'script')[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}})()</script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div style="font-family: Sans-Serif;font-size: 12px;color: #999;opacity: 0.5; padding-top: 5px;">Powered by<a href="https://www.typeform.com/examples/?utm_campaign=iSbXt3&utm_source=typeform.com-31683-Basic&utm_medium=typeform&utm_content=typeform-embedded-poweredbytypeform&utm_term=EN" style="color: #999" target="_blank">Typeform</a></div>
Un proiect conceput de:
Organic Days
<div align=center><div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/organicday.romania" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div></div>