Familia în Natură
<div align=center><div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/Familia-in-Natura-731347933695958/" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div></div>

UrbanKID te cheamă la o experiență memorabilă cu Familia în Natură.
RETREAT HOLISTIC PENTRU FAMILIA TA CU:

ADRIANA SORINA ȘTEFĂNESCU

Coach Fosfeno-Pedagog

DANA DRAGOMIRESCU

Co-fondator Sâmbure
Co-fondator UrbanKID

Alexandra Bordeianu
ALEXANDRA BORDEIANU

Co-fondator Sâmbure
Fotograf la fotograf-de-casa.ro

CĂLINA DINCĂ

Pedagog Waldorf

28 APRILIE

1 MAI 2017

Familia în Natură

RETREAT HOLISTIC PENTRU FAMILIA TA

  • Locuri rămase (0/7)
“Nu cred să existe vreun părinte care să zică vreodată că a petrecut prea mult timp alături de familia lui”– Mihai Dragomirescu, Co-Fondator UrbanKID

Cazare: fiecare familie va avea la dispoziție o cameră cu pat matrimonial și pat single sau supra-etajat – pentru maxim de confort și pentru cei mari și pentru cei mici.

Ia-ți familia și hai cu noi în Natură! Vino să te bucuri de aer curat, de peisaje de poveste, oameni faini și experiențe benefice pentru tine și familia ta. Noi am creat mediul ideal pentru ca fiecare membru al familiei să își încarce bateriile. Avem un weekend în mijlocul Naturii, înconjurați de oameni faini care vor avea grijă ca tu să te relaxezi și să te reconectezi iar copiii să zburde liberi în natură.

Ne-am ocupat de tot pentru tine astfel încât cei mici să se conecteze cu natura, să învețe să împletească kokedama și să facă terarii cu plante din pădure, timp în care tu vei afla de la invitatul special taine despre cum să îți folosești glanda pineală folosind lumina naturală. Te răsfățăm la o cabană de vis cu cea mai bună hrană ovo-lacto-vegetariană. O zi cu partenerul, o zi cu cei mici pentru un weekend transformațional. Retreat holistic pentru familia ta. Fii prezent.

Mai avem locuri doar pentru 7 familii.

Unde? În zona Harghita Băi, la 285 km de București. Ne așteaptă o cabană navă spațială, în inima pădurii de brazi și pini din Munții Harghita. Locația exactă o veți primi după înscriere.

Când? Ajungem vineri, în tihnă, când putem – mai după-amiază sau mai pe seară. Cina ne așteaptă începând cu ora 20:00.

Ce? Magie pentru familii. Vezi programul detaliat aici în pagină cât și prezentarea oamenilor ce ne vor însoți.

Investiție și înscriere

Probabil cea mai bună decizie pe care ai luat-o astăzi.

Cabana din Groapa Frumoasă
Avem grijă de suflet…
Adriana Sorina Ștefănescu

Adriana Sorina Ștefănescu

Coach Fosfeno-Pedagog, Terapeut Transpersonal

Cine este Adriana?

Adriana Sorina Ștefănescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în măsurarea bio-energetică cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog.
În prezent predă cursuri de Lumină Naturală cu Fosfene – Dr. Lefebure Metods® și te va introduce în lumea fascinantă a luminii pentru a descoperi gama amplă de aplicații ale unei metode foarte interesante și puternice de creștere personală, cu peste 60 de ani de cercetare și de promovare constantă a nivel internațional.

În acest curs de lumină naturală cu fosfene veți învăța cum puteți să transformați energia luminii în energie mentală, în putere și conștientizare subtilă și cognitivă.

Fosfenismul este o metodă de lucru individuală și excepțională, care aduce vieții noastre cotidiene echilibru emoțional și foarte bune rezultate în cazurile de anxietate, depresie și insomnie; în acest timp, la nivelul de educație, oferă performanță mentală pentru elevi și studenți deoarece mărește capacitatea de concentrare și sporește foarte mult puterea de memorare.

Atunci când lumina ajunge la creierul nostru se produce în mod natural stimularea glandei pineale, cea care este responsabilă pentru a avea o mai bună vitalitate, bucurie și bunăstare în viața noastră de zi cu zi.

Cu ajutorul fosfenelor putem accesa cu ușurință chakra Ajna, ochiul nostru interior care atunci când se trezește ne ajută în a fi mai intuitivi și mai sensibili față de vocea noastră interioară.

Dr. Lefebure Methods® este o metodă care se poate aplica cu ușurință în orice domeniu profesional dacă este înțeleasă și aplicată în mod corect.

O fosfenă este un element subtil creat de lumina naturală care atunci când este amestecată cu un gând, cu o emoție sau cu un proces creativ, se purifică, se curăță automat, prinde foarte multă putere și acestea se amplifică într-un mod extraordinar.

Fosfenismul este 100% compatibil cu toate terapiile, atât naturiste cât și convenționale, aplicarea fosfenelor înainte de orice activitate crește rezultatele așteptate, de asemenea, în yoga și în meditație, aducând beneficii atât la nivel neuronal cât și energetic la terapeut și la client.

Dr. Lefebure Methods® este o metodă puternică de creștere personală care poate transforma ceea ce tu dorești să schimbi în viața ta.

Înainte de a începe cursul – dimineața și seara la sfârșitul zilei de curs, vom realiza o lectură de aură cu Estacion Aura Video (Kirlian) pentru a vedea și nu numai pentru a simți schimbările care se produc în sistemul nostru energetic după o zi de o muncă intensă cu lumină naturală.

Investiție și înscriere

Probabil cea mai bună decizie pe care ai luat-o astăzi.

Dana Dragomirescu

Dana Dragomirescu

Co-fondator Sâmbure Fondator UrbanKID

Alexandra Bordeianu

Alexandra Bordeianu

Co-fondator Sâmbure Fotograf @ fotograf-de-casa.ro

Dana Dragomirescu este fondator UrbanKID, mamă a doi copii și trainer și consultant în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®, în curs de acreditare la Institutul ESPERE® din Paris. De curând și-a descoperit o nouă pasiune – prin Sâmbure, alături de Alexandra.

Alexandra Bordeianu – fotograf la fotograf-de-casa.ro, mama lui Darie și a Tainei și a unui mititel care se va naște la toamnă. 

Atelier de lucru, pentru copii, cu elemente din natură. Kokedama și terarii.

Copiii sunt cei mai conectați cu lumea înconjurătoare și mai ales cu natura. De aceea le place atât de mult să se joace în pământ sau nisip, să umble în picioarele goale prin iarbă, să hălăduiască prin păduri, să se cațere pe stânci. Chiar să se și trezească odată cu soarele. Să le oferi posibilitatea de a se juca cu mâinile în pământ sau de a construi lumi micuțe de plante și insecte, înseamnă să le pui la dispoziție toate bogățiile naturii iar ei să le modeleze.

Pentru că încurajăm conexiunea celor mici cu Mama Pământ, vrem să le aducem o lume întreagă chiar în mâinile lor, cu toate elementele din natură, elemente pe care le vom găsi, chiar pe acolo pe unde ne vor duce pașii: pământ, mușchi de pădure, crengi și scoarță de copaci, pietre și pietricele, plante din pădure sau din grădină.

Așadar, propunem copiilor ca după plimbarea de duminică dimineață, în care vom explora pădurea și vom culege comori prețioase din natură, să împletim kokedama și să construim terarii.

Kokedama este o tehnică japoneză foarte veche de a construi elemente de decor din plante vii și reprezintă de fapt un bulgăre de pământ și mușchi ce are în centru o plantă, cu rădăcină. În cadrul atelierului, copiii vor modela cu mâinile, pornind de la planta pe care o au în grijă, bulgărele de pământ pe care apoi îl vor îmbrăca în mușchi, lega cu ață și apoi crea un sistem prin care să îl poată suspenda. Astfel, vor începe să construiască propria grădină verticală.

Un terariu este o mică grădină sub sticlă. Crearea unui terariu este un proiect interesant și foarte educativ în același timp, pentru că arată foarte clar modul în care funcționează un ecosistem. În interiorul pereților de sticlă au loc și interacționează mai multe procese: fotosinteza, respirația și ciclul apei în natură. Vom porni de la experimentul în sine, pentru a forma această grădină mică din pământ, pietricele, mușchi și plante. Toate culese de copii din pădure. Astfel, prin acest mini-experiment, copiii vor putea observa natura și microclimatul astfel conceput.

Toate materialele vor fi asigurate de către facilitatori, pe lângă cele adunate din pădure și împrejurimi. Copiii vor duce acasă câte o kokedama și/sau un mic terariu într-un recipient de sticlă. Recomandăm ca ținuta celor mici să fie una lejeră și care se poate murdări de pământ, fără probleme. Atelierul durează aproximativ 2 ore. Cu posibilitate de prelungire pentru cei interesați 🙂

Investiție și înscriere

Probabil cea mai bună decizie pe care ai luat-o astăzi.

“În viață, copiii nu își vor aduce aminte despre cea mai bună zi a lor la televizor”
Dar și de trup…

mic dejun. brânză prospătă de vaci sau de oi, urdă proaspătă și caș, salată de vinete, pateu de pește, unt și gemuri de casă, ceapă verde, ridichi, legume de sezon.

prânz și cină. tocăniță cu ciperci de pădure cu paste sau mămăliguță, ciuperci cu smântănă cu paste, păstrăvi cu cartofi natur sau cu mămăliguță și mujdei, camambert cu afine și cartofi naturi, spaghete cu sos de ciuperci, paste cu brocoli, ciuperci și sos cu cașcaval, cașcaval sau canopidă pane cu cartofi natur sau orez cu legume, legume asortate la cuptor cu orez sau tăiței, ciorbă de legume, supă cremă de brocoli cu cubulețe de cașcaval și pâine prăjită, supă cremă de țelină cu pâine prăjită, supă cremă de mazăre gălbenă.

desert. cuib de viespe cu nuci găluște cu prune, găluște din brânză clătite cu gem de casă, sau cu brânză și stafide prăjituri de casă, plăcintă cu mere sau cu brânză.

Copiii, vor fi și ei răsfățați.
Călina Dincă

Călina Dincă

Zâna bună a copiiilor noștri, Pedagog Waldorf

Copiii vor petrece timp magic alături de Călina Dincă, pedagog Waldorf și om autentic cu o experiență bogată în respectarea individualității și nevoilor celor mici.

Poate cea mai bună recomandare pe care am putea să o scriem despre Călina este faptul că fata noastră merge la școala unde Călina este învățătoare și când am construit acest proiect, am avut-o în vedere de la început ca și protector și gardian al timpului celor mici.

Vă avertizăm că există un risc puternic ca cei mici să se îndrăgostească de ea. Nu s-au constatat efecte adverse.

Sâmbătă: mergem împreună la un parc de aventură din preajma cabanei.

Duminică: Cât părinții vor fi la cursul de lumină naturală, vom merge cu copii în pădure să adunăm pământ, mușchi de pădure, crengi și scoarță de copaci, pietre și pietricele – și cu mâinile noastre vom face câte o kokedama și câte un terariu.

Joacă în natură sub îndrumarea Călinei.

Redescoperim împreună jocul cu copiii noștri.

Facem foc de tabără și cântăm (instrumentele muzicale sunt binevenite)

Investiție și înscriere

Probabil cea mai bună decizie pe care ai luat-o astăzi.

Te vei întoarce acasă cu multe amintiri și cu:

Fotografii ale aurei tale prin metoda Kirlian și interpretarea lor de către Adriana. Vei vedea culoarea aurei, cât de activate și sănătoase sunt chakrele tale. Fotografiile aurei sunt realizate cu Aura Video Station 7 Pro.

Kokedama de la Sâmbure

Kokedama și Terariu făcute chiar de copilul tău împreună cu Dana și Alexandra la atelierul Sâmbure

Un album foto minunat cu experiențele trăite în cele 4 zile împreună, făcute de Alexandra de la fotograf-de-casa.ro

Agenda Familia în Natură 28 Aprilie – 1 Mai

Yes, it’s (too good to be) true.
<a name="join"></a>

Înscriere

Dacă rezonezi cu programul propus, înscrie-te cât mai repede pentru că avem locuri doar pentru 7 familii.

Investiție pe termen lung în familia ta:

  • Pachet Vineri – Luni: 2299 lei / familie
    (cazare 3 nopți, mese pensiune completă, curs Lumină Naturală pentru doi adulți, program copii, inclusiv atelierul de kokedama și terarii, acces parc aventură pentru întreaga familie)
  • Mai mult de 1 copil în familie? + 100 lei / copil
  • Înscrierea conține și o întrebare de mini-interviu. Încercăm să grupăm familii care se aseamănă 🙂

Pentru a rezerva un loc pentru familia ta va fi necesară achitarea unui avans de 500 lei. După înscriere vei primi pe email cu detaliile de plată. Rezervarea este confirmată doar după plata avansului.

IMPORTANT

  • Dacă ajungi vineri mai devreme, să ai pregătită o gustare
  • Retreat-ul se ține doar dacă se înscriu minim 6 familii.

Formular înscriere Familia în Natură, 28 Aprilie – 1 Mai 2017

<div class="typeform-widget" data-url="https://urbankid.typeform.com/to/obw3I9" data-transparency="50" data-hide-headers=true data-hide-footer=true style="width: 100%; height: 600px;"></div><script>(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id="typef_orm",b="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/";if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,"script");js.id=id;js.src=b+"widget.js";q=gt.call(d,"script")[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}})()</script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
Un proiect conceput de: