După un weekend de 1 iunie atât de plin de evenimente se anunță unul cu mai puține. Asta e vestea nu tocmai minunată, vestea bună e că evenimentele sunt faine și că merită să ajungeți la toate, așadar numai bine că aveți timp de ele.
recomandari evenimente=> Trebuie să știți că în fiecare weekend, în Herăstrău, avem filme în aer liber. Nu doar pentru adulți, ci și pentru copii, în cadrul proiectului CinePark. Dacă vremea ține cu noi și mai scăpăm de ploi vă recomandăm să încercați, e chiar faină experiența – aflați mai multe despre inițiativă.
=> Mai trebuie să aflați că în acest final de săptămână avem Femei pe Mătăsari, eveniment frumos cu un program fain ce trebuie citit măcar – vedeți tot programul.
=> Nu în ultimul rând, până pe 6 iunie este Săptămâna Micilor Ecologiști. În fiecare zi, între orele 10:00 și 12:00, SuperMac, eroul Editurii Mac Mac, îi așteaptă pe toți copiii la “Ora de Ecologie”, în timp ce Cati Călin – trainer în metoda Espere, pe care o cunoașteți și de la evenimentele UrbanKid.ro– va susține Workshop-uri de “Ecologie relațională” – citiți mai multe direct din comunicatul de presă oficial.

  • Sâmbătă – 7 iunie

=> Sâmbătă, 7 iunie, de la ora 11.00, avem spectacolul “Poveşti cu umbrele şi umbre”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani. Culoare, mister și multe umbrele + distracție și interactivitate – aflați mai multe din anunțul oficial.
=> Altă veste bună este faptul că Asociaţia Da’ De Ce (fostă De Dragul Artei) așteaptă familiile cu copii de 2-8 ani în zilele de sfârșit de săptămână ale lunii iunie, la un nou program educativ în mişcare pornind dintre rafturile librăriei Humanitas de la Cişmigiu şi oprindu-se în câteva puncte istorice ale unuia din cele mai frumoase parcuri bucureştene, Cişmigiul. Povești vechi, plimbări, istorie, descoperiri și prietenii, de toate vor avea parte cei mici – citiți mai multe detalii despre eveniment.
=> Sâmbătă avem și ateliere creative de la Creative Arts la Roaba de Cultură – citiți mai multe despre acestea din anunțul oficial.

  • Duminică – 8 iunie

=> Vă propunem să terminați săptămâna cu un atelier creativ. Este vorba despre “Marionete din şosete”, recomandat copiilor cu vârste între 5-12 ani – aflați mai multe detalii despre atelier.

  • Marți – 10 iunie

Marți vă așteptăm cu mic, cu mare, la evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția # 8 – Ce faci când nu e totul roz în vacanță – va avea loc în data de 10 iunie 2014, de la 18.30 la 20.30, la Hotel Capital Plaza – citiți mai multe informații.
Voi aveți deja planuri pentru aceste zile?
Sursă foto: Private User/ weheartit.com.