Mai avem puțin și ne bucurăm de Crăciun, dar până atunci, printre cadouri, felicitări, scrisori, telefoane și cozonaci recomandari evenimentescoși din cuptor, haideți să vedem și care sunt evenimentele de care vă puteți bucura în zilele următoare.

  • Vineri – 19 decembrie

=> De vineri și până luni avem City Forest, evenimentul care încurajează artiștii români să se manifeste pe piața din România prin diferite tehnici de manufactură. E oportunitatea numai bună de a lua ultimele cadouri pentru cei dragi, multe sunt unicat și sigur veți găsi ceva simpatic – citiți mai multe despre târg din comunicatul de presă oficial.
=> Tot vineri se organizează și un atelier special pentru copii, unul de copt cozonaci. Nu-i așa că sună tare simpatic? Este special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani – mai multe detalii despre acesta găsiți în anunțul dedicat.
=> 19 decembrie este și ziua în care La Ceai cu Mămici organizează Secret Santa, dar pune la cale și câteva ateliere pentru copii și o tombolă specială. Evenimentul continuă și pe 20 decembrie – aruncați un ochi pe anunțul oficial pentru detalii utile.

  • Sâmbătă – 20 decembrie

=> Sâmbătă se fac decorațiuni pentru bradul de Crăciun la un atelier special, de la coronițe de brad, la alte minuni din mărgele, hârtie și mult lipici – citiți mai multe despre eveniment.
=> Tot sâmbătă, avem invitații la Un Colind de Crăciun – adaptare a poveștii “A Christmas Carol” – citiți mai multe despre spectacol în anunțul oficial.
=> Dacă aveți fetițe acasă sau, de ce nu, un băiețel ce vrea să meșterească bentițe, atunci trebuie să știți că Interaktiv University își cheamă toți prietenii pentru o ultimă întâlnire pe anul 2014 la un ceai fierbinte, croșetat și socializare de calitate – aflați mai multe informații despre atelierul de bentițe croșetate.
=> Ultimul eveniment recomandat pentru ziua de sâmbătă este ultima ediție pe luna decembrie de “Copii, zâmbete și Flori”, însă de această dată cei mici vor realiza ”Coronițe de poveste” – mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă oficial.

  • Duminică – 21 decembrie

=> Duminică Gașca Zurli ne invită la un super spectacol, special de Crăciun – “Uite, vine Moș Crăciun”, un spectacol vesel, emoționant și colorat dedicat întregii familii – citiți mai multe informații din comunicatul de presă oficial.
Voi aveți și alte recomandări pentru zilele acestea?
Sursă foto: alexa/ weheartit.com.