Pictură de Pablo Amaringo – Ondas de la Ayahuasca
Ascultă articolul în varianta audio
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/269037027″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Unul dintre motivele principale pentru care butonăm cu spor de mai bine de 6 ani la UrbanKid.ro a fost că să ne fie mai simplu să aflăm toate lucrurile despre părințit de care ar fi bine să aflăm, la timpul util. Asta și să reușim să fim cât mai des cea mai bună varianta a noastră, măcar în relația cu copiii care ne-au angajat drept părinți.
Dacă înainte de a fi părinți aveam toată viața înainte și mereu timp să amânăm o meditație pentru o pauză gălăgioasă de hidratare în Vama Veche – acum, măcar știm, că lucrurile ar trebui să arate un pic diferit.
Dacă (și) la Esther Perel ne-am dat seama cât de mult ne afectează în prezent o dramă din copilărie oare cum putem să ne dorim altceva decât evitarea tuturor dramelor pentru copiii noștri.
Apoi ne gândim un pic la cât de puține știm noi de fapt. La ce verze eram înainte să fim părinți. La câte chestii incredibile nu le-am fi putut anticipa niciodată – lucruri ce țin de sentimente, de învățare, auto-cunoaștere, descoperire, dezvoltare personală și iubire. Și aplicând o evoluție firească – câte și mai câte chestii mai avem de învâțat …ergo știm mereu foarte puțin.
Să recapitulăm:

  • să fim informați
  • să fim cea mai bună varianta a noastră
  • să fim responsabili
  • să evităm producerea de drame copiiilor
  • să conștientizăm cât de puține știm și să dorim să evoluăm

Sună bine, știu! Vrem cu toții să facem toate lucrurile alea, fac pariu! Păi înseamă că tocmai ați realizat că ar fi păcat mare să lipsiți de la Sumiruna Awakenings – prima și singura conferință de acest tip din Europa de Est – o ocazie unică de întâlni speakeri care nu au mai ajuns niciodată prin felia asta de Pământ și de a îți scălda conștiința timp de 4 zile împreună cu conștiințele altor 400 oameni care au început să deschidă aceleași uși ca tine.
Este în București, pe 23-26 Iunie 2016 și costă mai puțin decât weekendul ăla în Vamă.
Eu merg și de abia aștept să îi cunosc pe:
Dennis McKenna, care împreună cu fratele său mai cunoscut Terence McKenna au scris manuale despre psihedelice, descoperire de sine prin plante, ciuperci psilocybe, DMT și Ayahuasca.
Graham Hancock – care prin a lui prezentare investighează posibilitatea ca, prin incriminarea folosirii substanțelor psihedelice în loc de a găsi modalități de a le folosi constructiv potențialul de transformare a conștiinței, în spații potrivite și susținătoare, societatea noastră poate se înscrie pe o cale profund negativă – o cale ce poate chiar să ne priveze de următorul pas în propria noastră evoluție ca specie.
Horia & Elena Francisc Turcanu – care vor prezenta beneficiile atenției modulată într-un anumit fel, respirației conștiente și o atitudine deschisă.
Și pentru că nimic nu e întâmplător, Howard G Charing, organizatorul conferinței și shaman cu experiență vastă (cartea sa, “Shamanul accidental” se va lansa chiar la conferință) – este vecin de urbee cu noi, aici în Brașov.

Mihai Dragomirescu & Howard G Charing

Mihai Dragomirescu & Howard G Charing


 
M-am întâlinit cu Howard și mi-a dat pentru voi un voucher de 50 euro discount din prețul conferinței, dacă optați pentru abonamentul de 4 zile. Folosiți codul HAPPY50 când vă rezervați biletul.
Vezi aici lista completă de vorbitori și agenda conferinței.
Artistul vizionar Pablo Amaringo (căruia îi este dedicată conferința) a descris Sumiruna ca fiind un om trecut prin ani de evoluție spirituală și care a atins cel mai înalt nivel de cunoaștere. El a descris Sumiruna și ca pe o alegorie a evoluției conștiinței umanității.
Ne vedem la conferință, da?
[dt_button link=”http://www.sumiruna.org/ro/Book-Now?o=p1″ target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”outline” bg_color_style=”custom” bg_color=”rgba(51,51,51,0.25)” bg_hover_color_style=”custom” bg_hover_color=”#333333″ text_color_style=”custom” text_color=”rgba(51,51,51,0.3)” text_hover_color_style=”custom” text_hover_color=”#333333″ icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Comandă biletul tău acum.[/dt_button]