Atunci când auzim cu toții de rutina zilnică de îngrijire ne gândim în primul rând la piele, pentru că ea vine în contact direct cu factorii externi. Bine, bine, numai că și părul se deteriorează la fel de repede și are și el nevoie de “atenție specială” mai ales acum că-l vom ascunde pentru o perioadă în căciuli sau sub fulare ori îl lăsăm în băiata puternică a vântului.

ulei de parUleiul de păr este nutritiv și hrănește foarte bine părul deteriorat din cauza vântului, a soarelui sau din pricina altor factori externi.
Readdly Good Hair Fushi conține minunatul ulei de argan și ulei de nucă de cocos, cunoscute amândouă ca două uleiuri minunate pentru păr. Mai adăugăm și ulei de avocado și ulei de migdale și deja produsul este un adevărat cocktail nutritiv. Cu, Brahmi, un puternic antioxidant care ajută la creșterea părului, și Neem, ce are grijă de scalp, uleiul se masează pe scalp și se lasă peste noapte, pentru a avea timp de acțiune suficient.
Dacă nu aveți timp sau dacă nu vă place ideea de a sta peste noapte cu un prosop pe păr, atunci puteți să încercați și “tratamentul intensiv” adică să lăsați uleiul timp de două ore masând bine pe scalp și cu un prosop fierbinte care ajută la dilatarea porilor pielii scalpului.

lotiune pentru stimularea cresterii paruluiDacă vreți să aveți părul sănătos, dar visați și la un păr lung, atunci puteți încerca o loțiune care stimulează creșterea părului.
Practic, loțiunea este un mix de ingrediente din plante care acționează pentru stimularea circulației la nivelul scalpului. Odată ce circulația este stimulată substanțele nutritive esențiale ajung la rădăcina părului, iar firul de păr crește mai puternic și mai rapid.
Conține extracte de rozmarin, lavandă, lămâie, ulei de jojoba, morcov sălbatic și vitamine E, adică tot ceea ce părul solicită pentru a crește sănătos și mai rapid.

balsam de parUltimul produs pentru păr prezentat astăzi este un balsam pe păr, pentru că toți specialiștii ne recomandă să folosim șampon și balsam ambele potrivite pentru părul nostru și nu produse 2 în 1 care nu au aceleași efecte benefice.
Balsamul are chitină vegetală care întărește și regenerează în același timp firul de păr, zahăr de mesteacăn și ulei de primula de seară care hidratează și catifelează, la care se adaugă aloe vera ce redă echilibrul părului, dar și al scalpului.
Voi ce produse de păr folosiți frecvent? Avei măști speciale pe care le faceți în casă pentru a oferi protecție părului și scalpului?
Sursă foto principală: Helga Weber/ Flickr.com.